Bivša striptizeta Amber Rouz javnosti postala poznata kada se zabavljala sa reperom Kanje Vestom. Par se upoznao 2008. godine, zajedno su bili dve godine, a ona je tada, kao i danas plenila pažnju svojom obrijanom glavom, tetovažama i bujnim oblinama.

Mnogi su tada mislili da će Amber i Kanje stati pred oltar, ali usledio je krah romanse. Rouzova je nakon raskida tvrdila da ju je Kanje varao s Kim Kardašijan u koju je godinama bio zaljubljen.

Kanje Vest i Amber Rouz bili su zajedno dve godine
LYDIE / Sipa Press / Profimedia 

Amber posle raskida s reperom počela da vređa Kim, nazvala ju je i razaračicom porodica, ali Kanje je uzvratio sramnom uvredom koja se i dan danas prepričava.

"Da je Kim htela da bude sa mnom kada sam ja to prvi put poželeo, Amber se ne bi nikada dogodila. Drugoj ženi je teško da bude s muškarcem koji je prethodno bio s Amber. Morao sam da se istuširam 30 puta nakon nje kako bi Kim spavala sa mnom", rekao je tada Kanje, a njegova sramna izjava šokirala je svet.

Amber Rouz danas ima dvoje dece i novog dečka
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Amber je sve ove godina ponosno nosila svoje tetovaže i neobičnu frizuru, a početkom 2020. na čelo tetoviala imena svoje dece - Beš i Sleš. Trenutno je u vezi s muzičkim producentom Aleksenderom "AE" Edvardsom s kojim je prvi put viđena u oktobru 2018. godine.

@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Starleta na čelu nosi tetovažu

Paparaci su ih endavno snimili na Koačeli, a delovali su veoma srećno i zaljubljeno.  Uprkos svom stilu, Amber osvaja svojim divnim osmehom koji je pokazala i sada, iako zaista nikome nije jasno zašto je tetovaže stavila upravo na čelo. 

Amber Rouz iznenadila je mnoge kada je istetovirala svoje čelo
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!