Ana Đurić Konstrakta već neko vreme diže ogromnu medijsku prašinu i to ne samo na Balkanu. O njoj bruji svet, naročito sada nakon fantastičnog nastupa na drugoj polufinalnoj večeri, kada je cela arena uglas pevala stihove pesme "In Corpore Sano".

Ljudi su oduševljeni numerom, snimaju rekacije i koreografije na pesmu, i gotovo na svakom koraku čuje se da "umetnica mora biti zdrava".

Doduše, Srbija je poslednji finalista koji je sinoć prošao u poslednji krug takmičenja, a slobodno možemo reći da trenutak pred proglašenje ceo Balkan nije disao - i oni koji su navijali za Konstraktu, i oni koji su se nadali da neće proći dalje. 

Konstrakta poslednji proglašeni finalista Evrovizije: Pogledajte reakciju Youtube/Eurovision

Ipak, bilo je jasno da su organizatori glavnog favorita ostavili za kraj, a Ana će u finalu Evrovizije nastupiti pretposlednja, odnosno 24. po redu i "odmeriti snage" sa Belgijom, Republikom Češkom, Azerbejdžanom, Poljskom, Finskom, Estonijom, Australijom, Švedskom, Rumunijom, Švajcarskom, Jermenijom, Islandom, Litvanijom, Portugalom, Norveškom, Grčkom, Ukrajinom, Moldavijom i Holandijom.

Naravno, za našu Konstraktu navijaju mnogi, ali verujemo da joj ničija pažnja i podrška ne prija koliko rođene porodice. Nažalost, oni nisu mogli da usklade rasporede i otputuju sa njom u Torinu, a Ana se našalila tik pred polazak upravo na ovu temu:

"Ostaju kod kuće, pa ništa sad moraju da nauče kako se pali veš mašina na 40, 60, šta se kupuje u prodavnici. Mislim da će prijati i njima i meni da napravimo novi plan organizacije. Oni, nažalost neće ići sa mnom za Torino, nismo to mogli da organizujemo. Ćerka i sin su uz mene", rekla je pevačica.

Uz Konstraktu u torinu nažalost nisu mogli da budu suprug i deca.
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Iako je Ana poznata široj javnosti još kroz bend "Zemlja gruva" i prisutna je na domaćoj sceni preko 10 godina, kada je reč o njenom privatnom životu, pevačica je informacije servirala "na kašičicu".

youtube/ printscreen 24 minuta sa Zoranom Kesićem Konstrakta je pre 20 godina imala plavu kosu.

Zna se da se u braku sa kolegom, argitektom Milanom Đurićem sa kojim se upoznala na fakultetu, te da imaju dvoje dece, a upravo se iza njihove ljubavi krije veoma zanimljiva ljubavna priča. Konstraktin suprug Milan Đurić bio je asistent na Arhitektonskom fakultetu, gde je i Ana diplomirala.

Konstrakta je u braku sa Milanom Đurićem.
Facebook screenshot 

Iako vladaju oprečni stavovi o vezama između studentata i asistenata i profesora, između njih rodila se hemija, i jednostavno, zaljubili su se jedno u drugo.

Dakle, Konstrakta je, uslovno rečeno pala na "zabranjenog" muškarca, a iako im nije bilo lako, njihova je ljubav opstala, što najbolje potvrđuje i to da joj je Milan bezrezervna podrška u svemu.

Tokom dosadanjih nastupa Ana je jedino govorila da joj je bitno da prođe u finale, a za ostalo "kako bude", te da nema posebne rituale, ali od jedne stvari se ne odvaja.

Konstrakta se ne odvaja od tri zlatna prstena koja je dobila od svekrve.
ATA Images 

- Nemam neki poseban ritual osim što perem ruke, ali na primer nosim ova tri zlatna prstena koja sam dobila od svoje svekrve. Može se reći da su mi oni ritual - zaključila je.

A njenu prvju izjavu nakon prolaska u finale, ukoliko ste propustili, pogledajte u videu ispod:

Konstrakta ekskluzivno za Kurir nakon prolaska u finale Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!