Ana Đurić Konstrakta poslednjim izdanjem napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama! Naime, Ana se danas prošetala tirkiznim tepihom na svečanoj ceremoniji otvaranja ovogodišnje Evrovizije u belom kompletu, a njen stajling je oduševio prisutne.

Ana Đurić je odabrala beli kostim i šešir u istoj boji, dok se njen tim pojavio u crnim kostimima, sličnom stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.

Iako se Konstrakta na događaju pojavila u svedenoj kombinaciji, za razliku od mnogih drugih predstavnika, umetnica je uspela da oduševi prisutne i napravi pometnju na društvenim mrežama.

Konstrakta u belom kompletu
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Naime, mnogi su primetili jedan veoma zanimljiv detalj između Ane Đurić i "junakinje" iz njene pesme - Megan Markl, vojvotkinje od Seksasa.

Korisnici Tvitera uporedili Anin stajling sa stajlingom Megan Markl iz 2019. godine kada se vojvotkinja povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji prošetala s abelim šeširom kakav je danas nosila Konstrakta.

"Konstraktu je obukla Megan", "Kakva dama", "Koja li je tajna stajlinga Megan Markl?", samo su neki od komentara koje je izazvao Anin stajling.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Yotuube Nov performans predstavnice Srbije na pesmi Evrovizije


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Prva proba Konstrakte u Torinu tiktok/eurovision