Posle kraha braka sa glumcem Tomom Kruzom, s kojim je dobila ćerku Suri, glumica Kejti Holms (43) nekoliko godina bila je u vezi sa glumcem Džejmijem Foksom.

Nakon što je par raksinuo vezu, Kejti Holms je godinu dana kasnije započela romansu sa kuvarom Emiliom Vitolom. Veza je trajala svega osam meseci, a kuvar italijanskog porekla upoznao je i Suri. Navodno je 33-godišnji Emilio imao druge prioritete u tom periodu života.

kejti s novim dečkom
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja’, pisao je magazin People.

Skoro dve godine kasnije, Kejti Holms je ponovo srećna i veoma zaljubljena, bar tako pokazuju fotografije nastale pre nekoliko dana kada je 43-godišnja glumica snimljena u šetnji s deset godina mlađim muzičarem Bobijem Votenom III.

Novopečeni par je uhvaćen dok je išao u muzej Gugenheim, a zatim i u opuštenu šetnju Central parkom. U jednom trenutku su se poljubili, ne obazirući se na fotoreportere magazina People.

Ko je misteriozni muzičar Bobi?

Iako njegova dela puno govore o njegovoj uspešnoj karijeri, šira javnost je za njega čula tek sada kada je započeo romansu sa holivudskom glumicom.

On je talentovani muzičar, producent, kompozitor i basista. Za svoj rad nagrađen je i prestižnom Gremi nagradom , a impresivno je to da je samouki basista.

"Naučio sam da sviram bas u potpunosti i to učeći na pesmama na kojima sam želeo od Stiva Vondera i Motovna. Svirao sam svake nedelje u crkvi, a sve do fakulteta nisam išao na časove basa", pohvalio se nedavno u jednom intervjuu.

Muzika mu je jednostavno u krvi. Njegov otac bio je muzički producent i profesor muzike, a deda osnivač koralnog ansambla Voten.

Bobi je rođen u Nju Džersiju, ali je odrastao u Čikagu. Naime, njegov otac je tamo otišao sa ciljem da proširi porodični posao, gde je pronašao i svoj dom.

Međutim, put mladog Votena III ponovo ga je doveo u Njujork, te danas predaje na prestižnom Univerzitetu NYU.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kejti Holms

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: tportal.hr