U novoj epizodi showa "The Kardashians" emotivna Kris Džener otkrila je do sad nepoznate detalje veridbe Travisa Barkera i njene ćerke Kortni Kardašijan.

Već je poznato da je slavni bubnjar pred Kardašijanku kleknuo na plaži, okružen ružama i svećama uz zalazak sunca, ali Kris je sad ispričala šta je sve prethodilo romantičnoj veridbi.

"Imam osećaj da je čekala jako dugo ovakvu sreću i ona to zaslužuje", rekla je emotivna majka slavnih sestara.

Kris Džener plakala zbog priče o veridbi Kortni i Travisa.
Youtube 

U sledećem kadru epizode Kris otkriva i da je Travis od nje tražio Kortnitnu ruku.

"Došao je do moje kuće kada je bio u Palm Springsu i pitao za njenu ruku. Plakala sam. A onda je on rekao da je otišao i na grob njenog oca da i od njega traži dopuštenje. Predivno", otkrila je Kris i zaplakala.

U istoj epizodi je priznala da ne prođe dan da ne razmišlja o svom pokojnom suprugu Robertu, ocu Kim, Kortni i Kloi.

"Činjenica da Travis ima toliko poštovanja prema Robertu, Kortni i nama znači sve. To je predivno", dodala je.

Kortni i Travis su se verili na plaži.
prtinscreen/instagram 

Ova epizoda novog šoa Kardašijanki snimljena je pre nego su se Kortni i Travis iznenada venčali usred noći u Las Vegasu. Sudbonosno 'da' izrekli su si u kapelici pred imitatorom legendarnog Elvisa Prislija. Kortni je ovo prvi brak, a Travisu treći.

Par želi i zajedničko dete, zbog čega se Kortni podvrgnnula veštačkoj oplodnji.

Kortni se podvrgla veštačkoj oplodnji.
pritnscreen/youtube 

Kortni iz veze sa Skotom Disikom ima troje dece, a Travis je otac dvoje dece iz propalog braka s bivšom Miss Amerike, Šanom Moakler, koja je srećnom paru neko vreme zagorčavala život. Povređen je bio i Skot Disik koji je vezu s Kortni upropastio prevarama i svojom zavisnošću.

Kortni se nikada nije udala za Skot Disika.
pritnscreen/youtube 

Kortni i Travis su od početka veze na glasu kao kontroverzan par, tim više jer se druže s još kontroverznijim parom - Megan Foks i Mašin Gan Kelijem koji otvoreno priznaju da piju krv jedno drugog. Kortni mnogi zameraju to što se pored njega "ponaša kao klinka", a u javnosti se često ljube i ne trude da skrivaju svoje emocije.

Više fotografija s venčanja Kortni i Travisa pogledajte u galeriji.

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.