Retko ko je uspeo za tako kratko vreme da privuče toliku pažnju kako domaćih tako i stranih medija kao što je to učinila Konstrakta. Zahvaljujući zanimljivoj pesmi i stajlingu o njoj bruje svetski mediji, a mnogima je upravo ona postala favorit za pobedu.

I dok se o ceni lavora i stajlinga "od 300 dinara sa buvljaka i iz second hand-a" pričalo danima, ovog puta, pažnju svih privukao je njen autift sa pres konferencije u Torinu za šta je izabrala više nego interesantne komade.

Konstrakta je u više navrata govorila da se oblači i na buvljaku i pijaci.
ATA Images 

Iako je u prethodnom periodu isticala da nikada sebe nije opterećivala brendovima i garderobom, već da se bez problema oblači i na pijaci, sada je odrešila kesu.

Tako je sada obukla bež pantalone širokog kroja, čija je cena 23.500 dinara, dok je bela majica koja je delo domaćeg brenda i na kojoj je pisalo "je*i ga" koštala 2.400 dinara.

Konstrakta je oduševila modnim izborom u Torinu.
printscreen/youtube 

Sve to je upotpunila crvenom torbom koju je nosila oko struka, a čija je cena 22.800 dinara, a na nogama je nosila patike koje koštaju oko 5.500 dinara. Podsećamo, Konstrakta je u Italiju ponela i dva para belih borosana. Njihova cena je oko 40 evra.

Konstrakta je na sebi imala stajling koji je koštao više od 50 hiljada dinara.
printscreen/youtube 

Pred odlazak za Torino kupljen joj je drugi, poptuno novi par, koji je pronađen u Hrvatskoj. Jedan će koristiti za probe, a u drugom će nastupati, piše Kurir.

Doduše, ovo nije prvi put da nas je Konstrakta ostavila bez daha odevnim kombinacijama. Setite se fantastične crvene prolećne haljine, ali i palazzo pantalona koje su ukrale srce mnogih dama i koje bismo rado volele da imamo u svom garderoberu.

youtube printscreen, prinstcreen/youtube Konstrakta ne prestaje da oduševljava modnim izdanjima

Nije isključeno i da će nas Konstrakta oduševiti još nekim modnim odabirima za desetku, a ukoliko ste propustili kako je izgledala prva proba, pogledajte video na kraju teksta.

Prva proba Konstrakte u Torinu tiktok/eurovision

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!