Ukoliko ste mislili da je kontroverznom ponašanju Travisa Barkera i Kortni Kardašijan došao kraj, moraćemo da vas razočaramo. Nije i kako stvari stoje, ne planiraju da se u skorije vreme smire ni pred kamerama, ni kad ih niko ne gleda.

Kardašijanka je imala tu čast da prva u svojoj porodici bude pozvana na nedavnu dodelu Oskara, a nakon toga smo je videli ruku pod ruku sa verenikom i na dodeli Gremija. Naravno, zato je bilo potpuno očekivano da ćemo je videti i na Met Gali, a najstarija sestra ponovo je priredila momente od kojih bi mnogi pocrveneli od blama.

Kortni Kardašijan zbunila je sve izgledom na crvenom tepihu.
Avalon / Avalon / Profimedia 

Naime, Travis i ona nisu mogli da se uzdrže od dodira i poljubaca na crvenom tepihu, a mnogi su komentarisali da se ponašaju kao da ih to "dodatno uzbuđuje". Palacanje jezicima, dodiri na intimnim mestima... sve to servirali su okupljenima, ali, za divno čudo jedna druga stvar uspela je da ukrade pažnju - ono šta je obukla.

Kao što je mnogima poznato, tema ovogodišnje Met Gale bila je "Zlatno doba", odnosno "white tie" koncept, međutim, čini se da mnogi celu priču nisu baš najsrećnije shvatili. Upravo među njima našla se i Kardašijanka zbog čijeg izdanja ćete morati dobro da izvrnete glavu samo da biste shvatili "šta je pesnik hteo da kaže", odnosno, šta nosi na sebi.

Travis Barker i Kortni Kardašijan pojavili su se na Met gali u matchy izdanjima.
Avalon / Avalon / Profimedia 

Kortni i Travis pojavili su se u Thom Browne suknjama, međutim, dok je ekcentrični roker zapravo delovao veoma šik u svom izdanju, Kortni su mnogi poredili sa konobaricom koja je "zalutala na Met Galu".

Tviter se ori od komentara na račun Kardašijanke jer ono što je obukla ne samo da nema veze sa temom "Zlatno doba", već niti dizajner čiju je kreaciju ponela spada u umetnike 20. veka.

Čak ni "Vogue" koji inače uspe da nađe za svakog po neku lepu reč, u ovom slučaju, na njen autift nisu imali ama nijedan jedini pozitivni komentar. Doduše, ostali su neutralni, ali ljudi na mrežama nisu.

Jedna korisnica na Tviteru je objavila da je za izgled Kortni Kardašijan na Met Gali bilo potrebno 15 minuta, stare stvari i makaze, a i drugi su bili podjednako kreativni.

"Šta bre ovo Kortni nosi?", "Sestre Kardašijanke došle da operu sudove i odu kući", "Kortni je vaša izabrana konobarica", "Može da sanja da će je ikad više pozvati na Met Galu", "Nadam se da su se ovi iz MEt Gale setili zašto do sada nisu pozvali Kortni", "Bitno da imaju 17 fotografija na kojima palacaju jezicima", "Može i da počisti kad je tu"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, a komentari se ređaju i dalje.

Mnogi su i zbunjeni s obzirom da se Kortni ranije ipak bolje oblačila nego u poslednje vreme, te mnogi pripisuju sve "krizi srednjeg doba". Da li je ovo zaista poslednji put da najstariju Kardašijanku vidimo na ovom prestižnom događaju, ostaje da vidimo, a do tada, "odmorite" oči uz neka od najboljih izdanja sa ovogodišnje Met Gale. Ko zna, možda nas Kortni sledeće godine prijateno iznenadi.

DNPhotography/ABACA / Abaca Press / Profimedia, JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia Pogledajte ko su najbolje obučeni na ovogodišnjoj Met gali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!