Kako stvari stoje, izgleda da će Uraganke uskoro doživeti i same i stihove svoje pesme "...hasta la vista, baby, imam novi plan..." jer, ako je verovati navodima u medijima, grupa je pred raspadom, ovog puta, definitivnim.

Priče da među njima nije sve u najboljem redu postoje već neko vreme, a na mrežama su mnogi obožavatelji ukazali i na to kako Sanja i Ksenija tretiraju Ivanu. Jedan od dokaza im je i Ivanin rođendan, na kom se Uraganke nisu pojavile "iz opravdanih razloga".

Međutim, obožavatelji su primetili da je Ksenija iste večeri kačila fotografije iz jednog restorana brze hrane, zbog čega su glasine da među njima postoji netrpeljivost postala još učestalije.

Već neko vreme vlada priča da postoji netrpeljivost između Uraganki.
ATA Images 

Navodno, "Hurricane" ostaju zajedno samo do septembra, a nakon toga, svaka od devojaka zapčeće solo karijeru.

Podsetimo, najveću popularnost donela im je "Favorito" pre tri godine, a za kratko vreme postale su omiljene u regionu. Ubrzo je usledila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cele Evrope, a svaka naredna pesma postala je hit.

Bend Hurricane navodno je pred raspadom.
ATA Images/Antonio Ahel 

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da devojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Hurricane bez dlake na jeziku iznele sve detalje o karijeri i privatnosti Kurir

Kako tvrde izvori, devojke jednostavno nisu više mogle zajedno.

- Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi- rekao je izvor za Blic. 

- Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri - tvrdi izvor.

Ksenija, Ivana i Sanja su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem, piše Kurir.

Hurricane navodno nastupaju zajedno samo do septembra.
ATA Images 

Da li će do raspada benda zaista doći, ostaje da vidimo, iako se mnogi nadaju da će devojke ipak uspeti da nađu zajednički jezik, te ostanu zajedno, a koliko su se promenile od početka karijere do danas pogledajte u galeriji ispod:

Facebook "Hurricane pre slave"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!