Da je ubrizgavanje botoksa uzelo maha u Holivudu jedan od primera je i glumac Bredli Kuper.

Naime, Bredli je prošle godine zbog velike količine botoksa na svom licu zaprepastio izgledom, ali čini se da je konačno čuo kritike javnosti da je preterao.

Sada je glumac viđen u Njujorku na snimanju reklame, a elegantno plavo odelo je zablistalo tek nakon širokog Bredlijevog osmeha koji izgleda prirodno, i koje nismo imali prilike dugo da vidimo.

Bredli Kuper nakon botoksa.
Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Samo nekoliko meseci nakon fotografija sa ovogodišnje dodele SAG nagrada na kojima mu lice izgleda potpuno zaleđeno, mnogi su komentirali kako je pravo čudo što može da se nasmeje nakon što je očigledno preterao sa količinom botoksa.

Koliko je preterao u procedurama svedoče i fotografije koje je objavio Daily Mail na kojima se može videti da sada ima manje bora nego pre par godina, a promenio mu se i oblik glave, a mnogi smatraju da su te posledice još uvek vidljive.

Mnogi su se pitali šta stoji iza takve odluke s obzirom na to da žene Bredli Kupera smatraju jednim od najpoželjnijih neženja u Holivudu.

Neki su se šalili da liči na lutku s ogromnim obrazima, pogotovo kada se nasmeje, a kako mu se lice danas vratilo u normalu čini se da glumca ipak pogađaju komentari.

Bredli Kuper preterao sa botoksom.
Christopher Polk for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, posljednje vreme se šuškalo da se Bredli pomirio s bivšom verenicom, manekenkom Irinom Šajk s kojom ima ćerku Leu. Da su ostali u odličnim odnosima govore i njihove česte zajedničke šetnje sa ćerkicom koja ih je, kako mnogi misle, ponovo zbližila. 

Kako je izgledao Bredli pre operacije, nakon botoksa i danas, saznajte u nastavku:

BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Bredli Kuper operacijama je izmenio lik, a evo kako je izgledao do pre samo nekoliko meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!