Georgina Rodrigez doživela je noćnu moru svakog roditelja - tokom porođaja preživela je samo jedna beba, ćerkica, dok je sin, nažalost, preminuo. Stravične vesti i ona i njen partner Kristijano Ronaldo veoma teško su podneli, a čini se da nema osobe koja im u tom trenutku nije pružila podršku, makar virtuelno.

Da svet nekad ima veliko srce dalo se primetiti još pre desetak dana na stadionu Anfield u Liverpulu kada su u sedmom minutu utakmice između domaće ekipe i Manchester Uniteda prisutni ustali i aplaudirali kako bi uputili podršku poznatom Portugalcu.

Ronaldu su pružili podršku i navijači suprotne ekipe.
pritnscreen/youtube 

Prethodno je objavljeno da Ronaldo neće igrati utakmicu protiv Liverpula nakon iznenadne smrti sina, pa su mu navijači i igrači na terenu, u skladu sa brojem koji na dresu nosi portugalski fudbaler, simbolično pružili podršku.

Od nemilog događaja ni Georgina ni Ronaldo se nisu oglašavali, a ona je potpuno nestala i iz javnosti i sa mreža. Međutim, sada je prekinula tišinu podelivši fotografiju upravo jedne od najvažnijih osoba u njenom životu i pružila mu javnu podršku.

Georgina Rodrigez i Ronaldo izgubili su bebu na porođaju.
printscreen/instagram 

Ona je postavila Ronaldovu fotografiju snimljenu u trenutku kada je Kristijano Ronaldo bio na fudbalskom terenu na utakmici protiv Arsenala. Ronaldo je na toj utakmici izveo istorijski 100. gol, koji je posvetio preminulom sinu tako što je prstom pokazao ka nebu u scenu koja je mnoge pogodila.

Ova scena mnoge je potresla, a Georgina je uz fotografiju ostavila i belo srce.

Ispod fotografije ređala se podrška ljudi koji su im poželeli da se od svega oporave što pre i koji su saosećali u njihovom bolu.

Georgini Rodrigez mnogi su pružili javnu podršku.
pritnscreen/youtube 

Podsetimo, pre desetak dana Ronaldo i Georgina objavili su da im je preminuo sin. Postavili su zajedničku fotografiu iz dečije sobe s rečima:

"Dome slatki dome. Đio i naša devojčica su konačno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i gestovima. Vaša podrška je veoma važna i svi smo osetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svetu", napisao je fudbaler Mančester Junajteda uz porodičnu fotografiju, prvu sa njihovom tek rođenom ćerkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!