Rene Zelveger ne krije koliko je srećna kraj novog partnera, Anta Ansteda koji joj je vratio osmeh na lice nakon niza propalih veza. Slavna glumica veoma često na mrežama deli njihove zajedničke fotografije, i čini se da im je odnos sve bolji iz dana u dan.

Iste stvari radi i Ant koji ne krije koliko je srećan kraj Zelveger, a par je inače pre samo par nedelja proslavio i dvogodišnjicu veze.

Međutim, iako je njihova ljubav na dobrom putu, jedino što im je kvarilo sreću bila je Antova svađa sa njegovom bivšom. Naime, dečko Rene Zelveger, pre nekoliko meseci optužio je bivšu da je loša majka i najavio da će se boriti svim sredstvima da sin pripadne njemu.

Ova vest došla je kao iznenađenje jer se dugo smatralo da je sa bivšom suprugom Kristin Hak ostao u dobrim odnosima, a njihov dvogodišnji sin često je sa glumicom koja obožava decu.

Inače, Rene i Ant su se upoznali slučajno, kada je, odajući poštu preminuloj prijateljici pristala da se pojavi u jednoj emisiji o automobilima. Tu je upoznala Anta, a ostalo je istorija. 

Par se retko razdvaja, a u javnosti se često mogu videti dok razmenjuju nežnosti. Glumica i njen novi partner sijaju od sreće, te ne čudi što je javnost bila ubeđena da su "jedna velika, srećna porodica", međutim, stvari su očigledno drugačije.

Mislilo se da su Ant Ansted, Rene Zelveger i njegova bivša Kristin Hak u dobrim odnosima.
Instagram 

Televizijski voditelj tvrdi da majka njegovog sina provodi samo "9 punih dana mesečno" sa detetom, te da je to tako od njegovog rođenja. Takođe, optužio je bivšu da ih je sve izložila medicinskom riziku, posebno ističući jedan incident u kojem je mališan imao "opekotine od sunca koje su bile toliko teške da je plakao od bolova". Kada je bivšoj supruzi poslao poruku, ona je odgovorila: "Nije bilo vruće. Daj mu malo tilenola, sigurna sam da će sutra biti bolje."

Dodao je i još jednu situaciju kada mu je sin doveden, bez da ga je Kristin obavestila da je pozitivan na kovid, prenosi TMZ.

"U to vreme je moja partnerka (Rene Zelveger) snimala svoj novi projekat i zbog dijagnoze kovida stavila je celu produkciju na pauzu", objasnio je Ant.

Rene Zeveger često je sa sinom svog dečka.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U međuvremenu se oglasila i Hakova koja je za Page Six izjavila da je "duboko rastužuje to što radi njen bivši suprug".

Ako mu je zaista stalo do Hadsona, kako tvrdi, to je trebalo da se reši privatno sa privatnim sudijom ili posredovanjem, kao što smo ja i moj advokat sugerisali.

Na kraju je dodala: "Imala sam svoje uspone i padove, ali ja sam dobra mama i volim svoju decu svim srcem i uvek ću ih štititi."

Međutim, drama se nastavila dalje kada je Hakova objavila kriptičan post na Instagramu uz reči:

"Kada toksična osoba više ne može da vas kontroliše, kontrolisaće ostale da promene mišljenje o vama" i dodala:

"Dezinformacije su nepravedne, ali vi budite iznad toga verujući da će ljudi na kraju videti istinu baš kao i vi", iako je sada te objave izbrisala.

Inače, ceo problem je nastao nakon što je Ansted zahtevao od Hakove da prestane da koristi njihovog sina u sponzorisanim objavama. On traži puno starateljstvo nad detetom, što nije ništa čudno s obzirom da Hadsona zaista veoma često možemo videti sa njim i Rene, koji ga redovno vode u park, šetaju i slično, međutim, postoji i onaj deo javnosti koji smatra da je Ansted pod uticajem Rene koja nikad nije dobila decu iako je želela, ponajviše jer je njen ljubavni život bio pakao pre sadašnjeg partnera.

Rene Zelveger često je sa svojim dečkom.
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Slavna glumica iza sebe ima jedan brak sa kantri muzičarem Kenijem Česnijem. Venčali su se na ceremoniji brige 2005. godine, koja je trajala samo 15 minuta, a razveli su se nekoliko meseci kasnije. U zahtevu za razvod, glumica je kao razlog za poništenje braka navela prevaru, što je izazvalo brojne komentare o karakteru i namerama muzičara.

Pre toga, Zelveger je bila i u kratkoj vezi sa pevačem Džekom Vajtom, glumcima Džimom Kerijem i Bredlijem Kuperom, kao i sa gitaristom i producentom Dojlom Bramholom II sa kojim je raskinula 2019. nakon sedam godina veze. Danas uživa sa deset godina mlađim, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rene Zelveger našla je ljubav uz 10 godina mlađeg Anta Ansteda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!