Zorana Jovanović Zorannah godinama svoj privatni i ljubavni život uspešno skriva od očiju javnosti.

Tek je nedavno odlučila da pokaže svog partnera i potvrdi nagađanja javnosti da se radi o američkom fudbaleru Eloju Rumu sa kojim je i otpočela zajednički život. On igra kao golman za klub Columbus Crew, a iz prethodnog odnosa ima ćerkicu.

Zorannah i on u vezi su već neko vreme, a ko zna koliko dugo bi to bilo tajna da tviteraši nisu povezali njihove fotografije koje su objavljivane sa istih destinacija, nakon čega je bilo jasno da su zajedno.

Kada je reč o bivšim momcima influenserke, u prošlosti bi se tek tu i tamo pojavila po neka informacija ili novo ime muškarca sa kojim bi je povezivali, te je pre Eloja, navodno poslednji u nizu koji je pao na čari lepe influenserke bio je francuski fudbaler Entoni Nokart koji je i podelio njenu fotografiju u haljini sa dubokim dekolteom.

Pre toga se šuškalo o nepoznatom momku kog je grlila na jednoj zabavi, a kog su njene prijateljice, nehotice otkrile na storiju. Međutim, zvaničnih potvrda nije bilo, a Zorana je uvek u intervjuima isticala da o svom ljubavnom životu neće govoriti.

Zorana Jovanović krije svoj ljubavni život od javnosti.
Instagram 

Te odluke se posebno drži nakon skandala 2019. godine kada je navodno uhvaćena u prevari. Naime, Zorannah je tada uplovila u vezu sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, međutim, nova ljubav imala je neslavan kraj kada je njen dečko otkrio da je uporedo bila u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom.

Zorana je bila u vezi sa Mateom Šarićem.
printscreen/instagram 

Tada su navodni bliski izvori influenserke potvrdili da je Zorana otpočela vezu sa Damirom i Mateom otpočela u isto vreme, a kako se njih dvojica ne poznaju, nije ni slutila da će ikada saznati da "sedi na dve stolice". Kako se tada pisalo, Zorana i Mateo najpre su bili prijatelji, a onda su se pojavile iskrice, međutim, u to vreme je uveliko bila u priči sa teniserom. Tokom prvih nedelja veze svaki slobodni trenutak provodila je sa Mateom, ali Damir nije odustajao.

Zorannah i Damir Džumhur navodno su bili u šemi.
printscreen/instagram 

"Shvatila je da njih dvojica nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom", rekao je tada izvor za Kurir.

Objasnio je da je blogerka vrlo brzo otpočela vezu s obojicom. "Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je s Damirom. Našli su se u restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i "spanđali".

"Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i ne zna šta će biti s tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila uverena da se za njenu vezu ne može saznati, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea", navodi izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara čitavo vreme.

Zorannah je Matea varala sa Damirom.
printscreen/instagram 

"Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča. Pozvao je Zorannah, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu", ispričao je izvor. Navodno joj nisu pomogle ni suze ni molbe, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i ne želi da je vidi ni čuje ikad više u životu. 

Zoranu Jovanović je bivši blokirao na svim mrežama.
printscreen/instagram 

Inače, kada je reč o Zoraninim bišim momcima, jedina "javna" veza bila je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem.

Zorannah je zbog bivšeg dečka živela na relaciji Beograd-Francuska-Belgija.
printscreen/instagram 

Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja, nakon čega je blogerka spakovala kofere vratile se u svoj stan u Beogradu, budući da su njih dvoje i živeli zajedno, najpre u Belgiji gde je on igrao za fudbalski klub Gent, a potom u Francuskoj gde je Danijel igrao za Metz.

Zorannah i Danijel Milićević bili su u vezi dve godine.
pritnscreen/instagram 

Zorannah je tada otkrila da je u vezi bila veoma nesrećna, te da je često plakala, kao i da ju je bivši veoma razočarao. Zoranu Jovanović povezivali su i sa Baka Prasetom, zbog čega je navodno raskinula sa fudbaleromBobanom Nikolovim

Zorannah i Baka Prase su navodno bili u vezi.
youtube printscreen 

Problem je navodno bila njegova ljubomora, te joj je, upravo zbog jutjubera, često pravio scene.

Zoranino ime zapravo često su povezivali sa fudbalerima, te je jedno vreme postojala priča i da je u vezi sa Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu, međutim priču su demantovali i istakli da su samo prijatelji.

Ermin Bičakčić i Zorannah su navodno bili u vezi.
pritntscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

AKO ŽIVI U SRBIJI, ZA MENE NE POSTOJI! Zorannah ŠOKIRALA izjavom u Kontra šouu, Gastoz i Mladenovićka zatečeni: Ubiće je ljudi Kurir