Fudbalsku karijeru Rajana Gigsa (48) zasenila je nejgova afera s bratovom suprugom, a u poslednje vreme je u fokusu zbog sudskog spora s bivšom devojkom.

Gigs je pre nekoliko dana snimljen tokom šetnje engleskom okrugu Cheshire i sve vreme je gledao u svoj mobilni telefon. Bio je u sportskom izdanju i izgledao prilično ozbiljno što je razumljivo s obzirom na trenutna događanja u njegovom životu.

Rajan trenutno prolazi sudski spor s Kejt Grevil (36) s kojom je bio u vezi tri godine. Strani mediji su u junu prošle godine pisali da je Rajan izbacio Kejt iz hotelske sobe potpuno golu nakon što ga je optužila za flert s drugim ženama. Ona je otkrila da ju je tokom veze kontrolisao i bio nasilan pa ju je udarao čak u glavu, te je rešila da ga zbog svega tuži.

Rajan Gigs renutno prolazi sudski spor s Kejt Grevil (36) s kojom je bio u vezi tri godine
Shutterstock 

Kako piše Daily Mail, Rajanu i Kejt suđenje je pomereno za avgust zbog zaostataka sa sudskim sporovima. Fudbalerova bivša devojka je ispričala da ju je napao u njegovom domu u novembru 2020., a optuženi je tada povredio i njenu sestru Emu Grevil.

Kejt tvrdi da je tokom cele njihove veze od avgusta 2017. do novembra 2020. trpela Rajanovo nasilničko ponašanje i potpunu kontrolu nad njenim životom. Gigs je porekao sve optužbe i na sudskom ročištu je tek potvrdio svoje ime. Bivši par se spori i za vlasništvo nad psom.

Kejt tvrdi da je tokom cele njihove veze od avgusta 2017. do novembra 2020. trpela Rajanovo nasilničko ponašanje
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Inače, Gigs je 2011. šokirao javnost kada se saznalo da je osam godina imao aferu s Natašom Gigs (39), suprugom njegovog brata Rodrija (44). Nataša je otkrila i da je pobacila njegovo dete nekoliko nedelja pre nego se udala za Rodrija u Las Vegasu 2010.

Dok je skandal šokirao javnost, teško je zamisliti kako se osećala Rajanova supruga Stejsi s kojom je dobio ćerku i sina. Rodri tada nije spomenuo samo svog brata s kojim i dan danas ne priča, već je rekao da je Nataša, s kojom je dobio dva sina, bila sa još desetoricom fudbalera. Trebalo mu je pet godina da joj oprosti, a razveli su se i ostali u dobrim odnosima zbog svoje dece nad kojom imaju zajedničko starateljstvo.

Rodri je priznao prošle godine za The Mirror da je još uvek jako besan na Rajana i da bi ga mogao pregaziti autom kad bi ga video na ulici. Ne razgovara ni s majkom Lin jer je stala na stranu njegovog brata kada se saznalo za aferu.

"Nemam 35 medalja, nisam igrao za Mančester Junajted 20 godina i ne posedujem veliku kuću", objasnio je zašto ga je majka izdala.

Rajan je imao niz afera koje su curile u javnost, a jedna od njegovih ljubavnica je bivša misica i rijaliti zvezda Imodžen Tomas. Fudbaler je sprečio da Imodžen iznese detalje romanse sudskim putem 2011.

Gigs je 2011. šokirao javnost kada se saznalo da je osam godina imao aferu s Natašom Gigs (39), suprugom njegovog brata Rodrija
Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Rekla sam mu da je gotovo milion puta, a on mi se stalno vraćao. Znao je da je to pogrešno, ali nije hteo da me pusti na miru", otkrila je svojevremeno Imodžen.

Gigsov brak preživeo je ove najupečatljivije afere dok se ne zna koliko ih je još imao. Bio je povezivan sa izvršnom direktorkm PR-a pa je njegovoj supruzi Stejsi konačno prekipelo i razišli su se 2016. a su se službeno razveli 2017.

Brojni skandali nisu uticali na njegovu sportsku karijeru, a njegovo bogatstvo se procenjuje na 77 miliona funti što ga čini jednim od najbogatijih fudbalera ikada.

Prošle godine britanski mediji otkrili su da je Rajan u vezi sa 15 godina mlađom Zarom Čarls koju često časti kupovinom luksuznih brendova.

Gigs sa novom, 15 godina mlađom devojkom Zarom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!&/p>