Vini Harlou (28) proslavila je svoj rođendan u velikom stilu, iz porodicu, prijatelje i dečka, a kako je i sama istakla, kao devojčica nije mogla ni da sanja da će biti uspešna manekenka i inspiracija mnogima. 

Vini Harlou boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, ali uprkos tome kanadska manekenka postala je veoma uspešna u svom poslu, te se tako modni giganti danas grabe oko nje. Angažuju je brojni modni brendovi i često je žaštitno lice mnogih kampanja.

Vini je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke, a sa samo 4 godine, dijagnostifikovan joj je vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože, njeni vršnjaci u školi nisu imali milosti, te su je vređali i nazivali je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, a čak je želela da se ubije.

Vini je sa 4 godine dijagnostifikovan vilitigo
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije ni sanjala da će joj se život preko noći promeniti. 2014. godine na Instagramu ju je otkrila čuvena manekenka ali i omražena Tajra Benks koja je poznata po ponižavanju devojaka. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanjom. Uprkos tome što joj je gotovo celo telo prekriveno belim mrljama, ova 27-godišnja devojka i te kako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim devojkama, a može se pohvaliti i titulom anđela Victoria's Secreta.

Vini ovih dana uživa na plaža Rio De Žaneria gde su je snimili paparaci kako se provodi sa prijateljima.

Vini Harlou ovih dana odmara u Riju
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Vini je već neko vreme u vezi sa NBA zvezdom Kajlom Kuzmom, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa manekenka mami uzdahe neobičnim izgledom

Bonus video:

BELA HADID ZBOG BOLESTI OSTAJE BEZ ZUBA TikTok/babybella777

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!