Bruklin Bekam (23) vodio je prilično šarolik ljubavni život pre nego je upoznao svoju novopečenu suprugu Nikolu Pelc.

Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama nije gubio vreme kada je zvezdu serije 'Bates Motel' nakon samo devet meseci veze zaprosio, a pre nego se skrasio s njom bio je na glasu kao opasni ženskaroš.

Njegova prva ljubav bila je glumica Kloi Grejs Morec s kojom je od 2014. uz raskide proveo četiri godine. Upoznali su se u avgustu 2014., a prvi ozbiljniji raskid dogodio se 2016. godine kada se njihov odnos drastično pogoršao, međutim već iduće godine su se pomirili.

Tokom jednog od raskida Bruklin se zbližio s francuskom pevačicom i glumicom Sonjom Amar. Zabavljali su se nekoliko meseci, a već u martu 2016. godine su raskinuli.

Dok je čekao pomirenje s Kloi, Bruklin je utehu proašao i u zagrljaju Sofije Riči, ćerke Lionela Ričija. Uhvaćeni su u noćnom izlasku s prijateljima na Beverli Hilsu u oktobru 2016., ali su svoju vezu držali u tajnosti do januara sledeće godine. I ta veza neslavno se završila kada ga je Sofija pet meseci kasnije zamenila Skotom Disikom, bivšim dečkom Kortni Kardašijan.

sofija riči je kratko bila u vezi sa bruklinom
Instagram 

Nakon Sofije, Bruklin se kratko zabavljao s prijateljicom iz srednje škole, a onda je upoznao pevačicu Medison Bir s kojom je proveo samo mesec dana.

Novu priliku tada je dao vezi s Kloi, međutim 2018. zauvek su se razišli, a Bekam je te godine samo nizao devojke.

Najpre je uhvaćen kako se strasno ljubi s Playboyevim modelom Leksi Vud a zatim i s 10 godina starijom Leksi Penterom. Dva je meseca proveo i s Aleks Li Elion.

Prva ozbiljnija veza nakon Kloi bila je s pevačicom Hanom Kros, a upravo ona nije se dopadala roditeljima Bruklina Bekama. Bruklin i Hana pojavljivali su se na mnogim događajima zajedno, ali njihova je burna veza završila u junu 2019. godine nakon niza  glasnih svađa u javnosti. The Sun je tada pisao da su Dejvid i Viktorija bili 'oduševljeni raskidom'.

A raskidom ipak nije bila oduševljena pevačica koja je Bruklinu posvetila i pesmu.

'Slomio si mi srce i rekao da ćemo biti prijatelji, ali nikad se više nisi javio i to je baš nekako zlo', jedan je od stihova pesme posvećene sinu bivšeg fudbalera.

'Ja sam mislila da smo suđeni, a ti si me gledao kao privremenu', pevala je u idućem stihu.

bruklin i nikola venčali su se nedavno
Instagram 

Buklin nije razmišljao o stihovima bivše jer je u njegov život uletela Nikola Pelc s kojom je počeo da se zabavlja nekoliko meseci nakon poslednjeg raskida. Sve ostale bivše tada su postale deo prošlosti. Dosta se pisalo o Nikoli, kao o zloj i bahatoj bogatašici, međutim zlo jezivi nisu uspeli da naškode njihovj ljubavi.

Par se nedavno venčao, a o njihoj svadbi pisali su mediji širom sveta. Kako je izgledalo njihovo venčanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia, LCD / Shutterstock Editorial / Profimedia Raskošno venčanje mladog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!