Bivša supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona, Loni Vilison (38), već godinama izaziva žaljenje širom sveta jer živi kao beskućnica na ulicama Los Anđelesa.

Fotografi je svakih nekoliko meseci uhvate kako kopa po smeću ne bi li preživela, a svaka nova slika izazove buru komentara.

Nedavno su je snimili kako bosa šeta Venice Beachom, a ona se na fotografe nije obazirala. Bivša manekenka danas je neprepoznatljiva, a na ulicama je od 2016. godine.

loni vilson nedavno snimljena na ulicama los anđelesa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iste godine nekadašnja manekenka je doživela nervni slom, a bivša devojka Džeremija Džeksona, Sindi Kovač komentarisala je za britanske tabloide kako je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine.

"Bilo mi je zlo od njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga", rekla je.

loni vilison nekada dok je radila kao fitnrs instruktorka
printscreen/instagram 

Loni je istakla još pre dve godine kako ne želi pomoć svog bivšeg supruga, kao ni svojih prijatelja.

"Mogu da živim sama. Imam sve što mi je potrebno, a ti ljudi ne žele da me vide. Mobilni telefon nemam i niko me ne može da me dobije, ali imam hranu i imam gde da spavam", rekla je.

loni danas živi na ulici
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Loni Vilison radila je kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu, a onda je 2016. doživela nervni slom nakon čega je dobila otkaz, a potom je izgubila svoj dom. Jedno vreme radila i kao instruktorka fitnesa i krasila je naslovnice nekih časopisa, međutim sve je pošlo po zlu zbog njenih mentalnih problema.

Youtube, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Loni Vilson koja je danas beskućnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!