Gimnastičarka Alina Kabajeva svojom pojavom poslednjih godina izaziva sumnju u javnosti da je lice podvrgla estetskoj hirurhiji, baš kao što je to učinio i sam Putin.

Ona je kao ritmička gimnastičarka i osvajačica olimpijskog zlata u Atini 2004. godine oduvek negovala prirodan izgled, ali se u poslednje vreme nešto dogodilo sa licem navodne Putinove ljubavnice.

Alina Kabajeva je danas takođe u politici, poput predsednika Rusije, te ostavlja svojim pojavljivanjima dovoljno prostora da javnost uvidi promene na njenom licu.

Putinova ljubavnica zabrinjava plastičnim izgledom lica.
pritnscreen/instagram 

Nakon što je Alina objavila poslednje fotografije na svom profilu na Instagramu, njeni obožavaoci, ali i ruski "Cosmopolitan" su prokomentarisali:

"Nešto se zaista promenilo na licu Kabajeve... legendarna atletičarka je bila primetno lepša".

Izbegavajući da je povežu sa Putinom kako ne bi bili cenzurisani od strane ruske države, jedan časopis je napisao:

"Alina Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se ni na društvenim mrežama, a nije je moguće ni slučajno videti na ulici ili u tržnim centrima", zaključili su novinari.

Spekuliše se da je Alina Kabajeva i Putinova ljubavnica.
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, za Alinu Kabajevu se se već duže vreme spekuliše ne samo da je Putinova ljubavnica, već i verenica. Nazivali su "najfleksibilnijom Ruskinjom" koja je pozirala i za časopis za odrasle 2004. i "prvom ljubavnicom Rusije", piše "The Sun".
Smatra se da je Kabajeva ljubavnica ruskog moćnika i majka četvoro Putinove dece koje on nikada nije zvanično priznao, prenosi "Dejli mejl".

Putin je poricao da je imao aferu sa osvajačicom zlata nakon što je 2008. moskovski "Korespondent" prvi put izvestio o njihovoj navodnoj vezi. Ovaj članak ih je doveo do propasti, s obzirom na to da su novine bile prisiljene da se ugase.

Kroz godine su se desile brojne promene na licu Putinove ljubavnice.
Kremlin.ru / East2West News / Profimedia 

Osim što se za Alinu smatralo da je razlog zbog kog se Putin razveo od Ljudmile, provlače se priče i da je upravo ona majka četvoro Putinove dece koje on nikada nije zvanično priznao, prenosi "Dejli mejl".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!