Hrvatska pevačica Nina Badrić prethodnih dana odmarala se na Maldivima na privatnom ostrvu čiji je vlasnik njena prijateljica Sandra Meljničenko, navodi izvor.

Nakon brojnih nastupa, Nina je rešila da pruži sebi zasluženi odmor, a da se radi o potpunom uživanju govori i cena jednog noćenja u odmaralištu gde je pevačica bila odsela.

Pevačica je vreme provodila čitajući knjige na plaži i vozeći bicikl, a na fotografijama sa njenog Instagram profila joj svi zavide.

- Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu. Sve što sam o životu naučila može se svesti na tri reči: “Život ide dalje” - poručila je Nina sa bajkovite destinacije.

Nina se godinama druži sa Sandrom Meljničenko, te se pretpostavlja da je pevačica upravo sa Sandrom na letovanju, jer je na svim fotografijama na društvenim mrežama sama.

- Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla sa njima, jer nije spomenula ko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na ostrvu ne može svako da uđe, a ko želi mora da iskešira pozamašnu sumu novca od 50.000 evra za noć - rekao je neimenovani izvor za Blic, a u prilog tome govori i podatak da je Sandra od supruga Andreja pre nekoliko godina za rođendan dobila ostrvo.

Njih dve u luksuznom odmaralištu imaju dostupnu uslugu 24 sata dnevno, privatni deo za kupanje, kao i odvojeni kafić.

Inače, Nina i Sandra već godinama tradicionalno putuju zajedno na ovu egzotičnu destinaciju, a pevačica strogo čuva prijateljičinu privatnost, što govori činjenica da nikada nije objavila zajedničku fotografiju sa njom.

sandra i nina godina se druže
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Zna se da je bila na svim njihovim bitnim proslavama i da su bliski godinama. Ni na ovom putovanju nije otkrila sa kim je, iako je neko konstantno fotografiše. Sandra i Andrej izbegavaju medije, što Nina poštuje - rekao je izvor za “Super TV”, a kada je Andrej Sandri kupio ostrvo, spekulisalo se da će ona sagraditi luksuzno odmaralište što nije potvrđeno.

Instagram, Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia Şrpkinja i Hrvatica druže se niz godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!