Šokantni intervjuu koji je princ Hari dao američkoj televiziji NBC zanemeo je britansku javnost koja već danima bruji o njegovim neočekivanim izjavama.

Princ Hari je u razgovoru otkrio detalje koji se zasigurno neće dopasti kraljevskoj porodici, a jedna od njih je i ta da Britaniju više ne doživljava kao svoj dom.

"Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari, i tamo imamo fantastičnu zajednicu", rekao je Hari, istakavši da najverovatnije neće prisustvovati proslavi jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II u junu u Londonu.

Princ Hari je u razgovoru otkrio detalje koji se zasigurno neće dopasti kraljevskoj porodici.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je ovo mnoge začudilo, vrlo brzo su se prisetili da ni kraljica Elizabeta II nije pristustvovala krštenju Harijeve i Meganine ćerke.

On je dodao i da ima "zaista posebnu vezu" sa svojom bakom i da sa njom "može da razgovara o svemu". Na pitanje šta je najbolje kod Elizabete, on je odgovorio:

"Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da... posle određenih godina ti dosade rođendani".

Princ Hari sa kraljicom Elizabetom ima poseban odnos.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Vojvodu su upitali i da li mu nedostaju otac Čarls, s kojim nije u najsjanijim odnosima, i brat Vilijam, ali je on vešto izbegao da odgovori otvoreno na ovo pitanje.

"Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač) i ove porodice i dajem sve što mogu, 120 posto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem odavde (iz Holandije) vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada veoma nedostaje", istakao je.

Princ Hari je izbegao odgovor na pitanje o Čarlsu i Vilijamu.
pritnscreen/youtube 

Ovo pitanje odlično se nadovezalo na sledeće, a to je kako vojvoda od Saseksa podnosi činjenicu da ima novi fokus, novo središte, drugačiji život...

"Mislim da je moj fokus isti. I sa stanovištva moje žene. Za nas dvoje, ovo je život za koji je potpisala i posvećeni smo tome da ovo uvek radimo zajedno, kao par. Zbog okolnosti, sada smo taj zadatak prebacili u SAD, ali nastavićemo da radimo ono što smo radili i ranije. Dakle, za nas se ništa nije promenilo u tom pogledu", zaključio je on.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!