Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez su doživeli jedno od najgorih iskustava koje može zadesiti bilo kog roditelja - izgubili su novorođenu bebu.

Slavni par vest je podelio u emotivnoj objavi i zamolili za privatnost u ovim teškim trenucima.

"S dubokom tugom moramo da vas obavestimo da je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može da oseti. Jedino rođenje naše male devojčice daje nam snagu da preživimo ove trenutke uz malo nade i sreće.

Želimo da se zahvalimo doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i nezi. Skhrkani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvek ćemo te voleti. Kristijano i Georgina", piše u objavi koja je potresla javnost.

O svemu se sada oglasila i Ronaldova sestra, Katija Aviero, koja se u emotivnoj objavi na Instagramu prisetila njihovog oca. Da Ronaldo i Georgina nisu jedine slavne osobe koje su se suočile s ovim najbolnijim iskustvom prikazujemo vam u nastavku:

Kijanu Rivs

Kijanu je s Dženifer Sajm bio u srećnoj vezi, a njena trudnoća bila je kruna njihove ljubavi. Međutim, umesto sreće, roditelji su doživeli veliki gubitak: njihova ćerka Ava Arčer Sajm-Rivs rođena je mrtva. Tragična vest šokirala je ceo svet, a nekoliko meseci nakon toga život je izgubila je i njegova partnerka u saobraćajnoj nesreći. Glumac se nikada nije oporavio od ove tragedije.

Kijanu Rivsu je ćerka rođena mrtva.
Profimedia On je, zapravo, potpuna suprotnost liku kog igra u profitabilnoj franšizi

Džon Travolta

Džon Travolta suočavao se s nezamislivom tugom kada mu je 2009. preminuo sin Džet, koji je tada imao 16 godina. Glumac je bio na porodičnom odmoru s decom i suprugom Keli Preston, koja je umrla 2020. godine na Bahamima.

Džet je doživeo napad gušenja u hotelskoj sobi i udario glavom o kadu što se završilo tragično. Inače, Džonov sin je bolovao od Kawasaki sindroma, bolesti koja pogađa arterije, što je otkriveno 2003. Bio je lošeg zdravlja od svoje druge godine, a dijagnostikovali su mu i autizam, kao i astmu. "Ne mogu da zamislim život bez Džeta", rekao je svojevremeno Travolta.

Džon Travolta je izgubio sina koji je imao 16 godina.
Shutterstock 

Džo Bajden

Američki predsednik Džo Bajden je sa Džil Bajden u skladnom braku od 1977. godine, ali u nju se zaljubio nakon bolne tragedije. Naime, Džo je 1966. diplomirao na pravnom fakultetu i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Neiliu Hanter. Izgovorili su iste godine sudbonosno "da" i dobili sinove Beaua i Hantera, kao i ćerku Naomi.

Džo Bajden izgubio je ćerku u saobraćajnoj nesreći.
RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Neilia je bila najveća podrška Bajdenu dok je tek gradio svoju političku karijeru, a imali su skladan brak i miran porodični život. Njihovu sreću je 1972. u vreme praznika prekinula saobraćajna nesreća. Nedelju dana pre Božića Nejla je bila u kupovina s ćerkama i sinovima, a dok su se vozili u automobilu na njih je naleteo kamion. Džoeva supruga i ćerka su poginule na licu mesta, dok su njegovi sinovi prevezni u bolnicu s teškim povredama.

To nije jedini gubitak, koji je Bajden uz potporu druge supruge prebrodio. Njegov sin Beau je preminuo 2015. u 47. godini od tumora na mozgu.

Silvester Stalone

Akcijski junak Silvester Stalone od 1997. je u idiličnom braku s trećom suprugom, bivšom manekenkom Dženifer Flavin sa kojom ima četiri ćerke. 2012. je proživljavao najgore trenutke u svom životu kada mu je preminuo sin Sejdža kojeg je dobio sa prethodnom ženom.

Silvester Stalone je izgubio sin koji je umro od srčanog udara.
Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia 

Sejdž je umro u 36. godini života u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Glumac je tada tražio od javnosti i medija da poštuje njegovu bol i pruži mu potreban mir.

"Nijedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju s ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće s nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvo dete i centar našeg svemira, i ponizno vas molim za privatnost u teškom trenutku", oglasio se tada glumac.

Sejdž je kao 14-godišnjak u filmu 'Rocky 5' igrao Silvesterovog sina Roberta, a akcijski junak je s prvom suprugom Sašom dobio i još jednog sina koji se bavi danas glumom.

Dr. Dre

Reper Dr. Dre ostao je bez sina Andrea Janga 2008. nakon što je umro u 20. godina od predoziranja heroinom. Pronađen je mrtav u kući nakon što se vratio iz noćnog izlaska, a reper je takođe zamolio za razumevanje u bolnim trenucima.

Sin Dr Dre je umro od posledice predoziranja.
Shutterstock 

Majk Tajson

Bivši svetski prvak u teškoj kategoriji Majk Tajson izgubio je 2009. četvorogodišnju ćerku nakon što je preminula od slučajnog gušenja. Devojčicu je pronašao tada sedmogodišnji Majkov sin Migel na pokretnoj traci za trčanje u njihovoj kući i pozvao majku.

Ona je pružila prvu pomoć devojčici i pozvala hitnu, ali nije joj bilo spasa. Kako su govorili iz policije, Tajsonova ćerka se ugušila kablom za struju koji je visio s na isključenoj traci za trčanje.

Majk Tajson je izgubio ćerku koja se slučajno ugušila.
Jennifer Buhl / Pacific coast news / Profimedia 

Tajson je svojevremeno u emotivnom intervjuu rekao kako je tada bio spreman na sve. Bio je na emocionalnom rubu i priznao da je nedelje nakon njene smrti proveo pod uticajem droga jer se nije mogao suočiti s gubitkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!