Porodicu Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez pogodila je velika tragedija. Jedno od njihovih blizanaca preminulo tokom porođaja, a radilo se o sinu, dok je Georgina rodila i devojčicu.

O svemu se sada oglasila i Ronaldova sestra, Katija Aviero, koja se u emotivnoj objavi na Instagramu prisetila i njihovog pokojna oca, koji je preminuo 2005. godine zbog otkazivanja jetre.

"Volim vas i moje srce je s vama. Neka se Bog pobrine za vas i da vam snage za nastavak puta. Naš anđeo je već u krilu našeg oca. A naša mala devojčica je tu, čvrsta, jaka i zdrava, i pokazaće nam svaki dan da je samo ljubav važna", napisala je Katija u opisu fotografije Ronalda i Georgine s decom.

katija je pružila podršku svom bratu
Instagram 

Kristijano i Georgina su tužne vesti o gubitku sina objavili na Instagramu.

ronaldo sa sestrom katijom
Instagram 

"S dubokom tugom moramo da vas obavestimo da je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može da oseti. Jedino rođenje naše male devojčice daje nam snagu da preživimo ove trenutke uz malo nade i sreće.

Želimo da se zahvalimo doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i nezi. Skhrkani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvek ćemo te voleti. Kristijano i Georgina", piše u objavi koja je potresla javnost.

Georgina i Ronaldo objavili su da čekaju blizance u oktobru prošle godine, a par zajedno već ima četvoro dece, od kojih s troje rodile surogat majke i ćerku Alanu Martin koja je njihovo biološko dete.

georgina i kristijano u oktobru su otkrili da će dobiti blizance
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!