Bela Hadid na prvi pogled ima sve. Sa 19 godina snimila je prvu naslovnicu za tursko izdanje Vogue-a, zavladala je modnim pistama širom sveta, godišnje zaradi 100 miliona dolara, iz uspešne je i bogate porodice, a najbolje prijateljice su joj sestra iz klana Kardašijan - Džener, kao i Hejli Biber, žena Džastina Bibera.

Ipak, u poslednje vreme sve je jasnije, ili bolje rečeno javnije, da njen uspeh ima i tamnu stranu koja polako izlazi na videlo. Sve se zahuktalo sredinom marta kada je Bela dala kontroverzni intervju za Vogue u kom je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, narušenom fizičkom zdravlju, traumatičnom detinjstvu, činjenici da je oduvek bila "ružnija" sestra i plastičnim operacijama.

Belu Hadid je majka naterala na operaciju nosa sa 14 godina.
Shutterstock 

Tada je ujedno priznala i da je sa 14 godina prvi put operisala nos.

Besni fanovi od tada ne prestaju sa prozivkama na račun Beline majke Jolande na raznim društvenim mrežama. Pišu da je 58-godišnja Jolanda, inače bivši model, naterala vlastitu ćerku na operaciju ne samo nosa, nego i drugih delova lica, da je psihički maltretira, brani joj da jede, kao i da svim tim zajedno joj uništava život.

Ono zbog čega Belini fanovi brane modela jeste jer je ona još ranije priznala da je imala nekoliko psihičkih slomova. Osim toga, u podcastu ‘VS Voices’ otkrila je da je u prošlosti bila u nasilnim vezama te da je bila na odvikavanju od alkohola na koji se navukla zbog depresije i anksioznosti s kojima se bori. Tada je ujedno priznala, baš kao i u svom intervjuu za Vogue, da ima problema s postavljanjem granica u svim svojim odnosima, te da previše ugađa ljudima.

Bela Hadid dala kontroverzni intervju za Vogue u kom je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima
pritnscreen/instagram 

- Ne mogu da podnesem da neko nije zadovoljan sa mnom - rekla je Vogueu.

To je problem koji vuče još od detinjstva tokom kog je osećala kao da se njen glas ne čuje, a to potvrđuje i Jutjub koji je prepun videosadržaja u kojima Jolanda brani Điđi i Beli da jedu i ponižava ih.

Mnogi snimci na Jutjubu potvrđuju da je Jolanda Hadid ponižavala Điđi i Belu.
Profimedia 

Na temu Belinih prerano odrađenih plastičnih operacija jedan korisnik Tvitera je izneo stvarno jak argument.

“Nijedan 14-godišnjak ne želi plastičnu operaciju tek tako, osim ako mu neko nije to toliko puta nabio na nos da je postao nesiguran”, napisao je korisnik.

Mnogi misle da će Jolanda uništiti veribu Bele i Marka.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Reakcije na Belin intervju se ne stišavaju, a natpise o Beli ovih dana potencira i činjenica da je u novoj vezi. Supermodel, naime, više ne skriva ljubavnu vezu sa 33-godišnjim kreativnim direktorom Markom Kalmanom s kojim je od 2020. godine.

Ovih dana su se ljubili na ulicama Rima kao da su sami na svetu, a posetili su i zlataru u kojoj su isprobavali prstenje, nakon čega su svi zaključili da možra razmišljaju o venčanju. Ipak, Jolanda je odlučila da se upleste i u ovu priču, kao što je i dosad aktivno učestvovala u ljubavnim izborima svoje dece.

Bela Hadid je sa dečkom posetila zlataru u Rimu.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, pisalo se i da je Belina veza s Weekndom bila ozbiljna, ali da ju je Jolanda uništila, kao i vezu Điđi Hadid i Zejna Malika. Pritom je posezala za najpodlijim metodama, da bi na kraju Zejna optužila da ju je pretukao i umalo udavio iako nema dokaza da se taj incident ikada dogodio onako kako ga je ona opisala. Jolanda je razdvojila i svog 22-godišnjeg sina Envara i 26-godišnju pevačicu Duu Lipu, za koju nikad nije krila da je ne podnosi.

Jolanda je razdvojila i svog sina Envara i pevačicu Duu Lipu.
printscreen/instagram 

Svima je ostalo u pamćenju kada je, jednom na društvenim mrežama podelila Envarovu fotografiju na kojoj je bio s Lipom, a ona ju je hladno odstranila sa fotografije. Nakon toga je bilo jasno da osmišljava plan za raskid svog sina, u čemu je na kraju i uspela. Iako je Marka prihvatila, svi bruje o tome hoće li Jolanda uništiti i ovu vezu.

I dok je Jolanda zaradila nadimak "majka iz pakla", Điđi majku javno uglavnom brani, a Bela još nije direktno prozvala majku za sve što joj je učinila. Ipak, mnogi u Belinoj priči vide sličnosti sa pričama dece koju su odgajali narcisoidni roditelji.

Instagram, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Jolanda Hadid

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!