Proleće u Los Anđelesu je razervisano za najveći muzički festival u kalifornijskoj pustinji, koji se održava u dolini Koačela, a najveće holivudske zvezde svake godine posete ovaj festival.

Koačela Veli već godinama privlači ljubitelje zabave iz celog sveta, a ove godine se nezaboravnom provodu pridružila i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić.

Festival Koačela slavi dobru muziku, ljubav, najbolju atmosferu i slobodu, pa nije čudo što je tokom godina postao “životni stil”.

Tamara Kalinić na Koačeli instagram/tamara

Tako je influenserka za ovaj događaj odabrala svetlucavi i providni Prada top, svileni šorts, glomazne čizme i mini torbicu u srebrnoj boji.     

Uz Tamaru Kalinić se odlično uklopio i markantni Italijan, kog je do nedavno skrivala od javnosti, obučen u bajkerskom stilu.

Tamara Kalinić na Koačeli.
Instagram 

Podsetimo, pre nekoliko dana influenserka je iznenadila svoje pratioce kada je objavila kampanju za luksuzni brend satova koju je radila sa svojim emotivnim partnerom, a kako se čini izgleda da je samo bilo potrebno da probije led i pokaže ga javnosti s obzirom na to da sada sve češće imamo priliku da ga vidimo na njenom profilu.

Iako smo biznismena mogli da vidimo u par navrata na paparaco fotkama, pogotovo kada su u poseti Srbiji, ovo je prvi put da Tamaru vidimo sa dečkom.

Tamara Kalinić i Filipo Testa na Koačeli.
Instagram 

Naime, već dve godine je u vezi sa markantnim Italijanom Filipom Testa, koji je kao i ona veliko ime u svetu mode, radi kao menadžer za brend "Balmain". Zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, preselila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru, a više njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Instagram, printscreen/instagram Tamara Kalinić konačno je objavila snimak sa dečkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!