Popularna pevačica Majli Sajrus početkom ove godine potvrdila je novu ljubavnu vezu, ovaj put sa šest godina mlađim bubnjarom Meksom Morandom.

“Srećni su, muzika ih povezuje. Puno se druže, a imaju i zajedničke prijatelje”, izjavio je tada izvor za E!.

Par je sada viđen tokom šetnje, u jednom trenutku prepustili su se strastima, a paparaci i prolaznicu nisu im uopšte smetali. Novopečeni par u januaru zajedno se pojavio na Gucci reviji 'Love Parade' u Holivudu, a tada su krenula i nagađanja o njihovoj vezi.

majli sajrus s novim dečkom
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Majli svojim ljubavnim životom privlači pažnju medija, a najviše se pisalo o njenom razvodu od glumca Lijama Hemsvorta kojeg je prevarila sa ženom.

Godinama je bila u skladnoj vezi sa australijskim glumcem, međutim u avgustu 2019. godine stavila je tačku na desetogodišnju ljubav sa zgodnim glimcem kojeg je prevarila sa influenserkom Kejtlin Karter.

majli se sa lijmom nekoliko puta mirila
Profimedia 

Nakon samo dva meseca, Majli je raskinula i ovu vezu i utehu pronašla kraj pevača Kodija Simspona.

majli je lijama prevarila sa influenserkom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Majli je raskidala i mirila se s Lijamom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dve godine kasnije u decembru 2018. su se venčali.

Lijamovi prijatelji su svojevremeno otkrili da je njegov brak s Majli propao jer je otkrio da ga je varala i sa ženama i muškarcima. 

Ni njena veza sa Kodijem nije potrajala, a nakon kraha veze s muzičarem, Majli je bila depresivnija nego ikad i trebalo joj je dosta vremena da zaleči svoje rane.

sajrussova je utehu našla kraj kodija ali ni ta veza nije potrajala
ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Navodno razlog kraha veze leži u tome da je pevačici Kodi bio samo uteha nakon razvoda od Lijama Hemsvorta, te ga je iskoristila da lakše preboli bivšeg supruga.

- Dok nisam upoznala Kodija, mislila sam da su svi muškarci zli i da moram da se zabavljam sa devojkama i da budem gej kako bih bila srećna, ipak nije tako, pričala je Majli na samom počeku njihove romanse.

Majli je nedavno posvetila pesmu "Midnight Sky" upravo bivšem suprugu, iako su tada već godinu dana razvedeni, a Lijam danas u srećnoj vezi sa novom devojkom Gabrijelom Bruks.

SBMF / MGJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Slavna pevačica ima novog dečka


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!