Prvo ročište bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa prošlo je, očekivano, tako što su se obe strane potrudile da iznesu sav "prljav veš" koji bi trebalo da im donese prevagu u sporu vrednom više od 50 miliona dolara.

Da je barem za trenutak džoker u Depovoj ruci dokazuje i nekadašnja lična asistenkinja Amber Herd, Kejt Džejms, koja je tu funkciju obavljala od 2012. do 2015. godine.

Priznanje da je Depova bivša supruga bila veoma teška za saradnju, impulsivna i agresivna, kao i da je joj razne scene priređivala šokiralo je javnost.

Bivša asistentkinja Amber Herd otkrila je da ju je glumica pljunula kada je tražila povišicu.
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

Lična asistentkinja je ispričala kakvu je torturu, uvrede i uznemiravajuće poruke u sred noći doživljavala od strane Amber Herd, a jedan momenat će joj zauvek ostati urezan u sećanje.

Naime, u trenutku kada je za svoj trud i rad tražila povećanje plate, bivša Depova supruga ju je pljunula u lice.

"Skočila je iz stolice i unela mi se u lice besno mi govoreći kako se usuđujem da tražim platu koju sam tražila. Osećala je da joj to daje za pravo da mi pljune u lice", izjavila je nekadašnja asistentkinja.

Ipak, ovo nije bio jedini kec u rukavu za Depa. Asistentkinja Kejt Džejms je otkrila i da za vreme svog službovanja nikada nije videla niti jednu modricu, podliv ili posekotinu na njenom licu ili telu koji bi naslućivali na Amberine tvrdnje da ju je Džoni Dep pretukao.

Amber Herd tokom saslušanja njene bivše asistentkinje Kejt Džejms.
Shawn THEW / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber za odštetu od 50 miliona jer je, po sopstvenom priznanju, zbog njenih javnih optužbi o pretrpljenom nasilju u braku ostao bez angažmana u serijalu "Pirati sa Kariba", dok je ona uzvratila kontratužbom u duplo većem iznosu za klevetu i pretprljeni duševni bol.

Na prvom ročištu je u kojem Dep tuži Herd, isplivali su skrinšotovi poruka koje je Dep slao koleginici sa seta u kojima je govorio da će Amber "ubiti i zakopati".

Džoni Dep je tužio Amber za odštetu od 50 miliona, a ona uzvratila kontratužbom u duplo većem iznosu za klevetu i pretprljeni duševni bol..
Shutterstock 

Džoni Dep poslao je poruku prijatelju u kojoj je napisao da se nada "da će mrtvo telo Amber da se raspadne u gepeku automobila", otkriveno je na saslušanju u sredu.

Pored toga, i Depova sestra Kristi Debrovski otkrila je strašne detalje njihove porodice, kao i odnosa njihovih roditelja, za koje sumnja da su umnogome uticali na njih kao decu.

Bivša asistentkinja Amber Herd je na strani Džonija Depa.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!