Zgodni glumac Miloš Biković već neko vreme uživa u vezi sa atraktivnom Crnogorkom Ivanom Malić, a kako par deluje veoma skladno i zaljubljeno, mnogi kažu da se u vazduhu mogu čuti i "svadbena zvona".

Doduše, u jednom trenutku šuškalo se i da su raskinuli, međutim, to se ispostavilo kao neistina. S obzirom da glumac ljubomorno čuva svoju privatnost od očiju javnosti, ta se, pogotovo o njegovom ljubavnom životu, gotovo ništa ne može saznati, sada je sve iznenadilo to što je ipak odlučio da oda jedan detalj iz veze sa Ivanom.

Miloš Biković uživa u vezi sa atraktivnom Ivanom.
pritnscreen/instagram 

Naime, Biković je okačio novu fotografiju i našalio se da izgledaju "poput špijuna", a mnogima je prvo upala u oči njegova vizuelna promena. On je imao brkove, zbog čega je delovao kao potpuno druga osoba, a kako kaže, ovako nešto ne dopada se njegovoj izabranici.

Miloš Biković često nervira svoju devojku.
pritnscreen/instagram 

- Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem - poručio je poznati glumac.

S obzirom na pomalo smrknut izraz Ivaninog lica, jasno je šta misli o njegovoj promeni, ali čini se da se Biković ipak dobro zabavlja. Doduše, na kraju ipak udovolji svojoj devojci, za koju je se čak jedno vreme spekulisalo da mu je zapravo već postala supruga, što je svojevremeno prokomentarisao i sam glumac.

Biković retko priča o svojoj devojci Ivani.
Instagram 

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš tada, a još fotki njegove nove devojke pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!