Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pre mesec dana započela je romansu s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Anastasija je nedavno otputovala u Sevilju gde njen partner ima angažman, a fotografijama se pohvalila na Instagramu.

Mnoge je iznenadila vest da je Ražnatovićeva upolovila u novu vezu, jer je nedavno okončala dugogdišnju ljubav. Naime, ona je pre dva meseca raskinula sa Đorđem Kuljićem nakon pet godina veze.

Iako su mnogi smatrali da će njihov odnos biti krunisan brakom, s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova, usledio je kraj romanse. Glavni problem u njihovoj vezi bila je razdvojenost zbog čega su se emocije ugasile, a pevačica i biznismen ostali su u prijateljskim odnosima.

Anastasija je otputovala u sevilju kod nemanje
pritnscreen/instagram Anastasija trenutno boravi u Sevilji kod dečka

- Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem- istakla je Anastasija za Story i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio.

anastasija i đorđe bili su u vezi 5 godina
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kostadin Terzić

Zanimljivo je i to da je Anastasija i pre Đorđa bila u ozbiljnoj vezi, i to sa sinom fudbalske legende, Kostadinom Terzićem.

Kostadin inače sin Zvezdana Terzića, široj javnosti upravo je postao poznat široj javnosti zahvaljujući romansi sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

pre đorđa anastasija je bila u vezi sa kostadinom
pritnscreen/instagram 

"Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu", rekla je Anastasija svojevremeno.

Miloš Teodosić

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

ražnatovićeva je 3 meseca bila u ljubavi sa košarkašem milošem teodosićem
ATA Images 

Nemanja Zalada

Pre Terzića, Anastasija je 2012. bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Pevačica je tada imala samo 14 godina, njihova ljubav nije dugo potrajala, pa je Nemanja ubrzo pao u zaborav.

anastasija je bila sa nemanjom kada je imla 14 godina
Facebook 

 Anastasija je nedavno za Story istakla kako je nakon raskida sa Kuljićem spremna da krene dalje, a ubrzo nakon toga desila joj se ljubav s Nemanjom Gudeljom. 

Anastasija i fudbaler upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a posle par izlazaka otpočeli su ljubavnu vezu. Njih dvoje za sada ne žele da pričaju o svojoj ljubavi, a Anastasija je prošle nedelje rekla da je spremna za novu ljubav.

- Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje - rekao je dobro obavešteni izvor "Blica".

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Anastasija Ražnatović šeta Seviljom Instagram