Anastasija Ražnatović nedavno je priznala da je spremna za novu ljubav, a ko je mogao znati da će joj se upravo ta želja ostvariti u rekordnom roku. Lepa pevačica uplovila je u vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a kako izvori bliski novopečenom paru tvrde, obe strane su veoma zaljubljene i zaprao i razmišljaju o početku zajedničkog života.

Kako je fudbaler zbog obaveza retko u Beogradu, Anastasija je ta koja će morati da se ponovo prilagođava partneru, baš kao što je to bio slučaj i sa prošlom vezom kada je u početku zbog Đorđa često putovala u Novi Sad.

Sada će pevačica živeti na relaciji Sevilja-Beograd, međutim, u ovoj situaicji, mnogo toga joj ide na ruku kada je reč o nastupima, s obzirom da ima svirke širom Evrope.

Anastasiji Ražnatović odgovara život u Sevilji jer ima nastupe širom Evrope.
ATA Images 

"Nemanja i Anastasija uživaju u ljubavi. Bukvalno se ne razdvajaju. On u Španiji ima kuću, u kojoj trenutno uživaju, a Nemanja bi voleo da se Tasa preseli kod njega. Izvesno je da će se to i dogoditi vrlo brzo jer ona ima tim ljudi koji joj ugovaraju nastupe i moći će iz Španije da leti na tezge po ostalim gradovima u Evropi. Ni njoj nije preka potreba da boravi u Beogradu, pa će sve poslove koje ima završavati iz Sevilje. Eto, otkako su se upoznali na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice, odmah su krenule varnice, njih dvoje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Gudelj je odlepio za njom i ne želi da se razdvajaju", ispričao je izvor "Kurira".

Nemanja Gudelj ne želi da se odvaja od Anastasije Ražnatović.
Instagram 

Par čije su se prve fotografije pojavile na mrežama uživa u svojoj ljubavi daleko od paparaca, te je i to jedan od razloga zog čega je Šanija sjajan izbor za Anastasiju koja je poznata kao neko ko privatni život krije od očiju javnosti.

Fotografije Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović već su se našle na mrežama.
pritnscreen/instagram 

Izvor je inače dodao i da je Anastasija ostavila dobar utisak na roditelje fudbalera, ali i da će Nemanja da upozna pevačicinu majku krajem maja.

"Porodica Gudelj je upoznala Anastasiju i oduševljeni su. S druge stane, Nemanja je samo jednom bio u Beogradu otkako su započeli vezu, i to jedan dan zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji i nije stigao da upozna Ražnatoviće i Ocokoljiće. Ali to će učiniti krajem maja, kada dolazi u prestonicu. Znam samo da obožava Cecu. Iako je odrastao u Holandiji, on je uvek na zabavama poručivao njene pesme i ona mu je jedna od omiljenih pevačica. Nije ni slutio da će mu eto ona jednog dana biti tašta. Naravno, za sada je nezvanično, ali verujte, kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se čuti svadbena zvona. Nemanja je porodični čovek, bez skandala i mrlje u karijeri i životu, pa nemojte da se začudite da kroz nekoliko meseci na pevačicinoj ruci vidite prsten", završio je sagovornik gorepomenutog poratala, a da li će sve biti onako kako se prognozira ostaje da vidimo.

Anastasija Ražnatović veoma je zaljubljena u novog dečka.
Instagram 

Do tada, pogledajte još fotografija novopečenih "golupčića" u galeriji na kraju teksta.

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!