Kristijano Ronaldo nedavno se našao u centru još jednog skandala kada je snimak na kom udara i razbija telefon autističnom dečaku procurio u javnost. Ipak, čini se da to njegovu devojku Georginu ni najmanje ne potresa.

Ona uživa u skupim poklonima kojim je obasipa, pogotovo sad pre nego što će po drugi put postati majka, a iskoristila je priliku i da se podseti momenta iz dokumentarca o njenom životu i okačila fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini od tila u zelenom Ferariju.

"Sećanja. Blago duše", napisala je ispod objave, a kao i uvek, to nije moglo proći bez kritika.

Nakon što su je nedavno osudili jer je malu decu odvela u bioskop, a potom ostavila đubre za sobom, sada mnogi kažu da je "tone deaf", odnosno, da nema osećaj kada treba ćutati o nekim stvarima.

Geroginu Rodrigez kritikovali su jere je sa decom u bioskopu ostavila haos.
pritnscreen/instagram 

"Ne moraš baš u ovom trenutku da se hvališ skupim krpicama koje ti kupuje dečko", jedan je od komentara. "Kod Georgine je sve u parama. Ak otoliko voliš dečka, sad je trenutak kad treba da mu pružiš podršku, pa makar to značilo i da ćutiš", dodao je drugi...

Ronaldo ne žali para na skupe poklone za Georginu.
Instagram 

Nažalost, skandal zbog kog su svi zamrzeli proslavljenog fudbalera doveo ga je do samog vrha omraženijih i izvukao na površinu sve one priče o kojima se šuškalo godinama, a nekako bi, nakon nekog vremena, "volšebno" nestale, kao da ih niko nikad nije pričao.

Ipak, čini se da ovog puta svet neće tek tako pustiti sumanuto i neshvatljivo ponašanje fudbalera. U poslednjoj spornoj situaciji, vidno neraspoložen nakon utakmice, udario je po ruci 14-godišnjeg dečaka koji je snimao svog idola. Majka dečaka otkrila je da je autističan, te da je ovo bio prvi put da je bio na stadionu pa je snimao svaki trenutak.

"Moj sin je snimao sve igrače Mančester Junajteda dok su prolazili. I onda je spustio niže mobilni jer je Ronaldo pomerio svoju čarapu jer mu je noga krvarila. Spustio je telefon kako bi video šta mu je, nije mu se čak ni obratio. Ronaldo je tada samo prošao sa svojom užasnom naravi i razbio mu mobilni iz ruke i samo prošao dalje", ispričala je za "Liverpool Echo". Dečaku je inače, na ruci od udarca ostala i modrica.

Ronalda su osudili jer je udario dečaka.
pritnscreen/youtube 

Ali, daleko od toga da je ocu četvoro dece koji očekuje blizance prvi put da je uradio nečuvene stvari. Još 2007. godine pojavile su se informacije da je pobedu nakon jedne utakmice slavio sa 5 prostituki, a odmah potom javila se informacija i da je silovao 16-godišnju manekenku. Međutim, to mu nije jedina optužba za silovanje.

Ni dan-danas nije okončano suđenje zbog tužbe da je 2009. godine silovao učiteljicu Katrin Majorgu u jednom hotelu u Las Vegasu. Najpre su plesali u jednom klubu, a potom ju je, pod dejstvom alkohola odveo u sobu. Prvi postupak je bio prekinut jer nije bilo dokaza, ali je učiteljica lično pokrenula postupak nakon što je advokatski tim pronašao Roandlov DNK na njenoj odeći.

Navodno joj je Ronaldo dao 320.000 evra da bi ćutala, ali devet godina kasnije odlučila je da progovori kako bi potražila pravdu na sudu zbog traume. Pre tri godine fudbaler je kažnjen i zbog utaje poreza, zbog čega je morao da plati vrtoglavih 18.8 miliona evra.

Ronaldo je kažnjen za utaju poreza.
printscreen/instagram 

Ostaje da vidimo da li će u narednom periodu pomenuta tužba dobiti svoj epilog, ali i da li će ga majka autističnog dečaka tužiti, iako se fudbaler izvinio. Ipak, čini se da njegovu partnerku sve te situacije ne dotiču, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Fudbaler svoju devojku čuva kao malo vode na dlanu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!