Od kako se saznalo da Brus Vilis boluje od afazije, nikoga od njegove porodice nije bilo moguće videti u javnosti. Sada su paparaci prvi put nakon dužeg vremena uslikali njegovu treću ćerku koju je dobio u braku sa Demi Mur - Skaut, a pažnju ljudi na ulici privukla je neobičnom odevnom kombinacijom.

Naime, Skaut je nosila izazovan top sa neobičnim izrezom koji je u jednom trenutku čak i otkrio njene grudi, ali čini se da ona na to nije obraćala pažnju.

Skaut Vilis paparaci su prvi put uslikali nakon dužeg vremena.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Umesto toga, nosila je svog psa i sve vreme ga ljubila. Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama mnogi su komentarisali da izgleda "kao avion", te da po građi, od svih sestara, upravo ona najviše podseća na slavnu majku Demi.

Skaut Vilis nije obraćala pažnju na paparace već je ljubila svog psa.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Skaut koja je inače glumica, kao i roditelji, veoma često zovu za modeling poslove, a dovoljno je da pogledate njene fotografije na Instagramu, pa da vam bude jasno zašto je to tako. Ipak, ranije to nije bio slučaj, naprotiv.

Nije tajna da su sve Vilisove ćerke kao mlađe pratile glasine da su "najružnija deca Holivuda", te da od majke, vanserijske lepotice nisu nasledile ništa. I Rumer i Talula i Skaut kao mlađe kuburile su s kilogramima, ali su upravo najmlađu Vilisovu naslednicu brutalno prozivali jer se gojila u donji deo lica, odnosno, imala je izraženiji podvaljak.

Retka pojavljivanja na crvenom tepihu ostala su u senci užasnih komentara, a Skaut je, kao i njene sestre imala fazu u kojoj je njeno problematično ponašanje punilo stranice tabloida.

Skaut Vilis više puta se našla na meti zlih jezika zbog izgleda.
LSN+FKF / KCS Presse / Profimedia 

Tako je sa 20 uhapšena jer je pila alkohol i posedovala lažnu ličnu kartu. Problemi se nisu tu zaustavili, te je malo nakon toga, još dok je studirala na Brown Univerzitetu, upala je u problem nakon što je otkriven njen tajni Tviter profil pod imenom "bougepunk" na kom su se nalazili sablasni tvitovi o seksu, narkoticima i sado-mazo zabavama. Ona je kasnije rekla da je bio u pitanju školski zadatak, iako su sa univerziteta to demantovali.

To nije bio poslednji put da je bila u centru zbivanja zbog ponašanja. Skaut je još 2014. godine šokirala sve kada se prošetala ulicama Njujorka u toplesu. Tada 22-godišnja studentkinja opravdala je svoj postupak time što se ne slaže oko politike Instagrama vezane za žensku golotinju. Koristeći haštag #FreeTheNipple, Skaut je tada napisala: "Legalno u Njujorku, ali ne na Instagramu".

Skaut Vilis prošetala je u toplesu.
printscreen/twitter 

Razlog je bio taj jer joj je popularna društvena mreža obrisala nalog zbog kršenja pravila. Skaut je rekla da je problem bila fotografija u kojoj je u providnom topu sa majcom preko. Međutim, nije bila jedina koja je završila u toj situaciji, ali je jedna od retkih koja je još tada odlučila da se pobuni.

Skaut ni danas ne odustaje od izazovnih kombinacija, ali, kako to komentarišu fanovi, radi to sa više stila. Takođe, mnogi je sad nazivaju i labudom, i najlepšom ćerkom Vilisa i Mur, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Skaut Vilis izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!