Kada se Nikolas Kejdž pre dva dana pojavio na premijeri njegovog autobiografskog filma "The Unbearable Weight of Massive Talent" sa 30 godina mlađom suprugom sa kojom čeka prvo zajedničko dete, nije mogao ni da nasluti koliko će bes navući za tako kratko vreme.

Naime, iako razlika u godinama nije nešto što je neuobičajeno u Holivudu, iz nekog razloga, Kejdž i lepa Riko Šibata koja je u ranim dvadesetim jednostavno nikome ne izgledaju kao skladan par.

Riko Šibata i Nikolas Kejdž čekaju prvo zajedničko dete.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Glumca često prozivaju da izgleda kao da je deda svojoj supruzi, iako pokušava da izgleda mlađe. On je čak i promenio stil oblačenja i redovno se farba, a i ne izlazi iz kozmetičkih salona ge je redovan na tretmanima podmlađivanja. Nedavno su ga paparaci uslikali u kupovini umetnina, a komentari su bili nemilosrdni.

Nikolasa Kejdža prozivaju da je Riko poput dede.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona ko da ima 17... mada, nije daleko... A on... u ovom autfitu kao neki matori pedofil koji vreba sa strane", "Jezivo na šta ovaj čovek liči", "Udarila jako kriza srednjih godina", "Izleda kao papagaj", "Hej Nikolas, nemas 24.. ah, čekaj, toliko ima tvoja žena, srami se", "Samo čekam kad će ponovo da se razvede i nađe mlađu", "Ne znam ko diktira da se ovako oblači, ali deluje mi tako ljigavo", "Kejdž je postao onaj čovek za koga te sutra ne bi iznenadilo da je prikriveni pedofil"... samo su neki od komentara na mrežama - od Instagrama, preko Tvitera, pa sve do Reddita gde su ljudi možda bili i najotovoreniji.

Inače, pre Rike, Nikolas je bio u braku sa 37-godišnjom šminkerkom Eriko Koike i to samo 4 dana, a tada je bio uplašen da će mu izabranica uzeti pola imovine. Kejdž ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).

Riko je upoznao na snimanju filma "Prisoners of Ghostland" u Japanu, gde bila jedna od statistkinja, a sve ostalo je istorija. Nakon toga nekoliko puta su fotografisani u javnosti, a vezu su održavali na daljinu, sve dok je, nakon 6 meseci Nikolas nije pitao da se uda za njega i to preko video poziva.

Par se venčao u Vegasu, po katoličkim i "Shinto" tradicionalnim običajima. Inače, iako je Nikolasu ovo peti brak, dete koje čeka će mu biti treće. Većinu vremena su nerazdvojni, a uprkos mišljenju da je Riko on ulaznica za Holivud, ako i da se kriju njene prave godine, te da dokumenta iz Japana pokazuju da je mlađa nego što se predstavlja (navodno ima 27 godina), par deluje srećno i nasmejano većinu vremena.

Nikolas Kejdž oženio je Riko po svim običajima.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na premijeri autobiografskog filma mogli smo ih prvi put videti nakon objave o trudnoći, a mlađana glumčeva supruga nosila je tradicionalnu japansku nošnju. Kejdž je bio u crnom odelu, i sve vreme se trudio da svoju suprugu zaštiti od paparaca, međutim, kritike i nakon dva dana ne prestaju. Razlog je navodno i to što je navodno prokomentarisao da je "još uvek frajer" jer je sa 58 smuvao mnogo mlađu.

"Napumpao dete i sad se hvali time", "Jadno i bedno", "Za mene Kejdž više ne postoji", "Starac koji leči komplekse", "Ko zna koja je pozadina priče", "Zamisli probudiš se ujutru i moraš da poljubiš TO"... neke su od kritika. Ipak, ni Kejdž ni Riko se ne potresaju, već uživaju u novcu i slavi, kao i u redovnom šopingu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nikolas Kejdž je u braku sa 30 godina mlađom glumicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!