Mlada pevačica Anastasija Ražnatović ima novog dečka! Naime, kako piše "Blic", Anastasija je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Par je mesec dana u vezi, a Ražnatovićeva je pre nekoliko dana otputovala u Sevilju kod Nemanje.

Anastasija i fudbaler upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a posle par izlazaka otpočeli su ljubavnu vezu. Njih dvoje za sada ne žele da pričaju o svojoj ljubavi, a Anastasija je prošle nedelje rekla da je spremna za novu ljubav.

anastaija je otputovala u sevilju gd enemanja ima angažman
Instagram 

- Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje - dodaje dobro obavešteni izvor "Blica".

nemanja gudelj i anastasija su zajedno oko mesec dana
Instagram 

Mlada pevačica je za Story izjavila da je spremna da krene dalje, kao i da je s bivšim dečkom ostala u dobrim odnosima.

- Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem- istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio.

anastasija je nedavno raskinula vezu sa đorđem
Kurir/ Nemanja Nikolić 

- Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - rekla je Anastasija.

Što se tiče Nemanjinog ljubavnog života, šuškalo se da je između njega i Sanje Vučić bilo nešto više od prijateljstva, mada njih dvoje to nikada nisu priznali, a više fotografija Anastasije i njenog novog dečka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!