Nakon što je Vil Smit ukrao svu pažnju na dodeli Oskara kad je ošamario komičara Krisa Rocka zbog šale na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit, njihov se brak našao u žiži javnosti Mnogi su primetili da se Vil prvo smrjao šali, a kada ga je Džejda popreko pogledala, ustao je i napravio jedan od najvećih skandala u istoriji dodele ove nagrade.

O šteti se i dalje priča, a Džejda je preko noći postala jedna od najomraženijih ličnosti u Holivudu. Iako nije tajna da par već godinama praktikuje 'otvoren brak', odnosno seksualne odnose s drugim partnerima, mnogi misle da glumica Vila sramoti i čini jadnim.

Posebno je odjeknula vest da je Džejda imala aferu s prijateljem njihovog sina, reperom Augustom Alsinom. Reper je otkrio da su u kratkoj vezi bili 2015. godine, dok su Džejda i Vil živjeli odvojeno. On je tada imao 22 godine, a glumica 43.

džejda i vil smit imaju otvoren brak
Shutterstock 

Nedavno je procurio i snimak koji mnogi smatraju dokazom koliko je brak Vila i Džejde toksičan. Video snimak koji traje manje od jednog minuta deo je Instagram lajva iz 2019. godine, u kojem Džejda traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Smitu je vidno neugodno na snimku i govori joj da prestane da ga snima. 

Neki se fanovi pitaju zašto Vil jednostavno nije ostavio Džejdu, a čini se da je to (barem) jednom i poželeo. Naime, u epizodi ‘Red Table Talk’, seriji videa koje Džejda emituje na Fejsbuku iz oktobra 2018. Smit se prisetio kako je Džejdi jednom prilikom zapretio da će je ostaviti nakon što mu je pred 20-ak gostiju rekla da ‘je*eno ućuti’.

vil je zbog džejde udario krisa roka na dodeli oskara
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

‘Zgrabio sam novine i udario je po glavi. Zatim sam je pozvao da razgovaramo u drugoj sobi’, ispričao je.

‘Rekao sam joj: ‘Džejda, ovako stvari stoje. Odrastao sam u kući u kojem sam gledao kako moj otac udara moju majku u lice i neću živeti u zajednici u kojoj su dozvoljene psovke i nasilje’’, rekao je Vil.

‘Ako misliš fs tako razgovaraš sa mnom, ne možemo biti zajedno. Nećemo koristiti nikakve vulgarnosti u našoj komunikaciji. Nećemo podizati glas. Nećemo biti nasilni. Ja to ne mogu’, istakao je.

Džejda ga je nakon toga pitala bi li je on zaista ostavio ‘zbog nekih reči’.

‘Odgovorio sam joj da upravo jesam. Tad su joj se oči napunile suzama i rekla je ok’, ispričao je glumac.

Vil je na kraju priče rekao da zahvaljujući tom razgovoru njih dvoje sledećih 20 godina nisu jedno drugo psovali niti podigli glas jedno na drugo.

vil i džejda su pre nekoliko godina imali sukob kada ju je glumac udario
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!