Posle raskida veze sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem mnogi su se zapitali da li pevačica Milica Pavlović uživa u ljubavi sa nekim drugim muškarcem.

Nagađalo se da je njen novi partner bivši fudbaler Predrag Perišić. Ono što je dodatno izazvalo sumnje, jeste fotografija sa proslave koju je Milica organizovala za najbliže povodom objavljivanja novog albuma "Posesivna" koji je ugledao svetlost dana pre dva dana.

Miličinoj proslavi prisustvovao je i bivši sportista koji je objavio fotografiju sa pevačicom na kojoj su veoma prisni, a kako piše Story, Milica i Predrag su samo prijatelji.

Inače, Predrag Perišić, već je poznat javnosti po vezama sa poznatim domaćim pevačicama. Kada je reč o Miličinom ljubavnom životu, ona je jednom prilikom otkrila zbog čega je  pevačica nezainteresovana za ljubavni život.

Milica je nedavno objavila novi album a promociji je prisustvovao i fudbaler Predrag
Nemanja Nikolić/Kurir 

"Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu.

Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni", ispričala je pevačica svojevremeno za Story i dodala:

"Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji."

Youtube Seksi senjorita predstavila novi album


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Milica Pavlovic promocija albuma “Posesivna” Kurir