Amber Herd i Džoni Dep našli su se još jednom oči u oči na suđenju od 50 miliona dolara. Kao što je i očekivano, obe strane iznele su sav "prljav veš", a pojedini detalji su šokirali javnost.

Amber koja je svojevremeno Depa optužila da ju je pretukao, zbog čega je kansije ostao bez brojnih uloga, sada je ispričala i da ju je bivši supug više puta udario, i takođe i psihički zlostavljao. Njen dokaz su bili i skrinšotovi poruka koje je Dep slao koleginici sa seta u kojima je govorio da će Amber "ubiti i zakopati".

Sa druge strane, Dep je istakao da mu je Amber tokom jedne svađe gotovo odsekla prst vlašom, te da je ona ta koja je nasilna. Dep svim silama pokušava da spase svoju reputaciju, a jedna od onih koja je svedočila u njegovu korist bila je i njegova rođena sestra Kristi Debrovski.

Sestra Džonija Depa svedočila je u njegovu korist.
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

Nju je sudija pitao i za njihovo odrastanje, te da li su bili izloženi nasilju tokom detinjstva, a njena ispovest šokirala je prisutne. Kako je Debra ispričala, njihov otac bio je miran čovek, pun ljubavi i razumevanja, dok je majka bila potpuno druga priča.

"Naša majka je bila anksiozna, ljuta, nasilna... Roditelji su nam bili sušte suprotnosti", započela je Debra dodavši da je stalno vređala Džonija. Na pitanje da li je i Amber ikada bila gruba prema Depu, Debra je rekla da joj je jedna rečenica zauvek ostala u sećanju.

Sestra Džonija Depa kaže da je Amber često bila gruba prema glumcu.
Shutterstock 

Naime, u jednom trenutku, Depa su pozvali iz Diora kako bi sa njim organizovali snimanje, a njena rekacija bila je nečuvena. Amber je s gađenjem rekla: "Zašto bi iko snimao sa tobom? Pogotovo Dior? Oni su klasika, stil, a ti nemaš pojma o modi". Debra je dodala da je Amber još rekla za Depa da je "star i otromboljen", te da to nije bio prvi put da ga je "častila" uvredama.

Amber je Džonija Depa zvala starim i otromboljenim.
CRY-Thomas Floyd. / The Photo One / Profimedia 

Džonijeva sestra je potom ispričala detalje njihovog detinjstva. Njihova majka je oca nazivala pogrdnim imenima, vikala i udarala ga, šutirala, ali se otac nikad nije branio. Čak nije ni uzvratio vikom na njeno ponašanje. Njihova majka je maltretirala i nju i Džonija.

Džoni Dep branio je svoju reputaciju na suđenju.
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

Beti Su, njihova majka i Džon Dep, koji je bio inženjer razveli su se kada je glumac imao 15, a njegova sestra 18 godina. Nakon toga, njihov dom bila je, kako kaže "kuća duhova". Glumac je zbog svega počeo sa uzimanjem narkotika još sa 11 godina. On je ujedno i svoju majku zavao "najzlobnijem živim bićem" i "kuč**m na tolkovima". Ali ipak, kada je bila normalna, umela je da bude zabavna.

Međutim, kada bi ušla u crveno, znala je čak i da ih ismeva ako imaju neki zdravstveni problem. Tako je Džonija zvala "jednooki" jer su mu doktori utvrdili da ima lenjo oko, te je dobar deo detinjstva proveo sa povezom preko.

Na pitanje kako je Džoni reagovao, Debra je odgovorila da su jednostavno navikli na takav tretman. Džoni je često bio uznemiren, plakao bi i povlačio se u sebe i zatvarao u svoju sobu.

Na pitanja o braku sa Amber, Debra je odgovorila da je bila uplašena. "Želela sam da mu kažem da ne žuri", kazala je Debra i istakla da je Depov tim želeo da Amber potpiše predbračni ugovor, ali je glumica uspela da smota glumca bez potpisivanja.

Džoni Dep i Amber Herd venčali su se bez predbračnog ugovora.
Shutterstock 

"Ostalo je istorija", dodala je Depova sestra istakavši da se za sve godine koje je Džoni proveo sa Vanesom nije moglo čuti da je nasilnik, niti se ikada svađao sa svojom suprugom.

Ovo je inače tek bilo prvo ročište u nizu, a pretpostavlja se da će spor između bivših supružnika trajati više od mesec dana.

Amber Herd tvrdi da je Dep bio nasilan prema njoj.
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!