Poplarna influsnerka i model Šantel Džefris koja je poznata po vezama sa bogatim muškarcima pre nekoliko dana snimljena je na plaži u Majamiju. Paparaci nisu propustili trenutak da snime zgodnu Šantel koja je privlačila pažnju u mikro bikiniju narandžaste boje.

Ova 29-godišnjakinja privukla je sve poglede, a kada vidite slike sve će vam biti jasno.

Ova lepotiva je 2017. priznala da je ugradila silikone u grudi zbog činjenice da je često varirala u težini, a želela je da joj grudi ostanu iste veličine uprkos njenoj skolonosti ka mršavljenju.

U jednom trenutku imala je 58 kilograma, a dešavlo se i da naglo smrša i dođe od 45 kilograma, a kako je rekla, to je uticalo da se njene grudi menjaju.

šantel na plaži u mikro bikiniju
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"To je velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave", objasnila je Šantel.

slavna influenserka mamila je poglede prisutnih
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona je osim po atraktivnom izgledu, poznati po viđanju sa bogatim, poznatim i uticajnim muškarcima, a sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje.

Šantel je imućne muškarce počela da zavodi još pre punoletstva, pa je tako pre 2013. uspela već da bude sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom..

šantel je inače poznata po vezama s aimućnim muškarcima
Instagram 

Ipak, jedna afera ju je proslavila. Naime, Šantel je imala kratku romansu sa Džastinim Biberom. Iako nisu dugo bili u vezi, to je bilo dovoljno da se podigne prašina, a okonča se hapšenjem! Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je dodatno zgrozilo javnost.

šantel je bila s mnogim slavnim muškarcima među kojima je džastin biber
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored njega bila je i sa Trevisom Skotom, košarkašem Džordanom Klarksonom, sa njegovim kolegom Kajriom Irvingom, glumcem Vilmerom Valderamom, jutjuberom Polom Loganom, kao i muzičarem Mašinom Ganom Kelijem koji je sada u vezi sa Megan Foks.

Instagram Slavna influenserka mami poglede na plaži

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slavna lepotica zavodi samo moćne i bogate muškarce instagram/chanteljeffries