Popularna pevačica Milica Pavlović objavila je dugoočekivani album "Posesivna". Nakon što su pesme "ugledale svetlost dana", društvene mreže su se bukvalno usijale od komentara obožavatelja.

Milica Pavlović je mesecima vredno radila na novim pesmama kao i na ekranizaciji istih, što smo sinić mogli i premijerno da vidimo i čujemo.

Ona je sve vreme apsolutno detalje vezane za projekat "Posesivna" držala u najstrožoj tajnosti, što je kod publike dodatno probudilo veliko interesovanje, budući da niko nije znao šta je to spremila i na čemu je radila sa ekipom koja broji više od 200 ljudi.

milica je novi album posvetila deki
Youtube 

Na novom albumu nalazi se 12 numera - „Posesivna“, „15ica“, „Ne Dam Krevet“, „Nema Žene“, „After Kod Milice“, „Mala S Himalaja“, „Šećeru“, „Tačno Tako“, „Striptizete“, „Provereno“, „Riba De Luxe“, „Suzo“ su naslovi dvanaest kompozicija na kojima je radila izuzetno ozbiljna ekipa autora.

Ona je dodala da je album omaž njenom preminulom dedi Vladimiru, koji je bio njena najveća podrška, još otkad se prvi put pojavila na sceni.

milica pavlović predstavila novi album posesivna
Promo 

- Deset godina ranije ja sam još uvek dete koje veruje u čuda. Dokazujem se, javno, trpim kritike, predskazanja da nikada neću uspeti u ostvarenju svojih snova. Ko se zadnji smeje... Gledaj i uči, mala ja. Da mogu da se vratim kroz vreme samo bih ti to rekla: Gledaj i uči. I budi posesivna.

Dok slušate ovaj album, moji prijatelji, moja porodica, moji saradnici, moji dominatori - zamišljajte da ste u mom zagrljaju, da vas posesivno držim i ne puštam. Dude, i ti si uvek tu. Toliko mi nedostaješ dok gradim Olimp tako visok da ću ti biti blizu i bićeš ponosan na mene. Volim te. Volim vas sve – poručila je Pavlovićeva.

Youtube Seksi senjorita predstavila novi album

Inače Milica je pre nekoliko dana prvi put najavila novi album, kada je predstavila i novu, trendi boju kose. Seksi senjorita je postala plavuša, a mnogi su se složili da joj novi imidž neverovatno dobro pristaje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!