Neobičnim pesmama probila se do publike koja ju je brzo zavolela. Nemoguće je da ne znate makar jednu Anđelininu pesmu, jer se gotovo svaka nalazila u samom vrhu trendinga na Jujtubu. Osim specifičnog glasa koji poseduje, Anđelina je pokazala i svoje umeće kada je reč o modi. Često možemo videti urbane i neobične stajlinge, koji se dosta razlikuju od njenih koleginica.

Od samog njenog pojavljivanja na muzičku scenu, Anđelina je zauzeta i emotivno ispunjena, ali retko kada je pričala o tome. Sa svojim momkom ponekad objavi fotografiju na društvenim mrežama i zagolica maštu svojim pratiocima.

Kada su je jednom prilikom pitali kako se njen dečko nosi sa poslom kojim se bavi i mnogobrojnim udvaračima, Anđelina je odgovorila:

„Pita li mene neko kako se ja nosim sa njegovim obožavateljkama? On je lep kao lutka“.

Anđelina već godinama uživa u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, sinom Olivere Ćirković, koja je javnosti poznata po tome što je bila deo kriminalne ekipe „Pink Panter“.

"Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izvadim iz te priče", ispričala je svojevremeno Olivera.

Ako se mnogi u nečemu slažu, to je da su Anđelina i Nikola savršen par.