Da Holivud postavlja nerealne bjuti standarde jasno je i pticama na grani, a nije retkost da se na listama onih koji preteraju sa filerima i "ulepšavanjem" nalaze i neki slavni muškarci.

Pored Toma Kruza, Zaka Efrona, Mikija Rurka i drugih, jedan od onih koji nije imao meru je i čuveni voditelj i kreator šou programa "America's Got Talent" Sajmon Kauel.

Njegovo lice često je bilo na meti kritika jer se zbog filera gotovo izdeformisao, a koža samo što mu nije pukla. U jednom trenutku je više izgledao kao "balon od kože" (kako su ga zvali na mrežama) i karikatura, nego kao ljudsko biće, ali sada mu je, očigledno, dosta toga.

Naime, on je nedavno prokomentarisao svoje preterivanje sa filerima, i odlučio da mu je dosta toga. Na to se odlučio jer je, kako kaže, njegov izgled doveo do histerije njegovog 8-godišnjeg sina.

Sajmon Kauel doveo je sina do histerije izgledom.
Shutterstock 

Sajmon je menjao izgled godinama unazad, a 2016. videla se drastična razlika, kada je, kako kaže, "postojala je faza u kojoj su svima bila puna lica ovog i onog", prenosi Daily Mail.

Sajmon Kauel kaže da u jednom trenutku nije sebe prepoznao.
Shutterstock 

Naveo je da je tokom tog perioda otišao malo predaleko zbog svoje želje za mladolikim izgledom.

- Neki dan sam video svoju sliku od "pre", i nisam prepoznao da sam to ja - priznao je Sajmon.

Sajmon je istakao da je prestao zbog svog sina, koji je primetio da njegov otac menja svoj izgled, a otkrio je i da sada više nema filere na licu.

- Bio je histeričan. Dosta je bilo- ispričao je Kauel, koji nije jedini koji je botoksom i filerima izmenio svoj lik, a koji još muškarci zloupotrebljavaju plastičnu hirurgiju pogledajte u galeriji ispod:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, screenshoot/instagram Pogledajte koji slavni muškarci preteruju sa botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!