Da je Bruklin Bekam zaljubljen do ušiju u svoju, sada već suprugu Nikolu Pelc jasno je i vrapcima na grani. Ruku na srce, da se on pitao, venčali bi se još pre 2 godine, ali mama Viktorija i slavni tata Dejvid "povukli su ručnu" i predložili im da žive zajedno i da se bolje upoznaju.

Potom je usledila i pandemija, što je takođe pomerilo njihove planove, ali sada su na velepnoj svečanosti konačno izgovorili sudbonosno "da". "Venčanje godine" održalo se na luksuznom imanju Pelcovih vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi, a gosti su bili creme de la creme Holivuda.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali su se na imanju njenog oca.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mlada je blistala u Valentino venčanici, a Bruklin se trudio da ispoštuje sve tradicionalne običaje njene porodice, te je, po pisanju stranih medija čak nosio i jarmulku, tradicionalnu kapicu koja se nosi u znak poštovanja jevrejske tradicije. Nakon što ih je venčao rabin, on je i tradicionalno razbio čašu umotanu u salvetu.

Bruklin Bekam je ispoštovao sve običaje na venčanju sa Nikolom Pelc.
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A onda je usledio šok. Iako je logično da Nikola postane "snajka" Bekamovih, zapravo je Bruklin taj koji se "udao", odnosno uzeo prezime svoje supruge - Pelc. Bruklin je odmah i objasnio zašto je to uradio, a po njegovim rečima, to je još jedan način da iskaže privrženost svojoj supruzi.

Bruklin Bekam preuzeo je prezime svoje supruge Nikole Pelc.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovo je veliki znak njegove posvećenosti njoj i njegove ljubavi prema njoj", rekao je jedan insajder za tabloid "Sun".

Tako se Bekamov sin pridružio listi onih slavnih muškaraca koji su umesto da ženi dodaju svoje, zapravo uzeli njeno prezime. Među prvima je to uradio Džon Lenon, a tu su i Marko Perego koji je uzeo prezime svoje supruge Zoe Saldane, Džeri Megvajer koji je dodao prezime Niki Koks, Šon Karter poznatiji kao Džej Zi koji je dodao prezime Bijonsino prezime Nouls i mnogi drugi.

Džej Zi je uzeo Bijonsino prezime.
AGENCE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Nakon ovog čina, svet je aplaudirao Viktoriji i Bekamu s rećima da su sina dobro vaspitali, da se ne stidi da pokaže emocije i privrženost, a mi samo možemo da dodamo, da bi lepo bilo da se i neki Blakanc "prevari" i uradi slično.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!