Vilijam Levi, ili "španski Bred Pit" kako su ga još zvali, možda se godinama provlačio sa prevarama koje su u neku ruku bile javna tajna, ali sva njegova loša dela došla su na naplatu i koštala ga braka dugog 18 godina.

Slavni lepotan suprugu Elizabet Gutjerez je prevario sa čak 80 žena, a priče o njegovim neverstvima pratila su ga gotovo od venčanja. Elitzabet mu je godinama praštala aferu za aferom, ponajviše zbog sina i ćerke, međutim, očigledno je i njoj bilo dosta, te su pre nekoliko meseci obelodanili da se razvode.

Vilijam Levi prevario je suprugu sa 80 žena.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili nakon što smo dobro razmislili, našem odnosu dođe kraj. Ali i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji svojoj deci. To se nikada neće promeniti, napisao je Levi na Instagramu i dodao da je spreman za novo životno poglavlje, međutim post je ubrzo obrisao.

Vilijam Levi obelodanio je da se razvodi nakon 18 godina braka.
Instagram 

Od trenutka kada se saznalo da se razvode, za Levija su stvari krenule nizvodno. Naime, maneken i glumac i dalje uživa veliku popularnost žena, ali sa druge strane, njegova dela mogu ga koštati daljih angažovanja. Po pisanju španskog sajta "Eldiariony" Levi je danima na udaru nekadašnjih fanova koji ispod svake njegove objave ostavljaju besne komentare.

"Čovek koji je u stanju da ovako neke stvari radi ženi i deci nema vrednost za mene", "Neverovatno je koliko je zgodan, a koliko ne poštuje žene", "Svako ima svoje vreme, a on je sada definitivno izašao iz mode", "Drago mi je da vidim da nisam jedina kojoj se ovaj momak uopšte ne dopada", "Ti si sramota za muškarce"... samo je delić koji se može pročitati ispod objava.

Vilijama Levija nazivaju nepopularnim nakon svih skandala.
Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH / Splash / Profimedia 

Da je zaista passe, potvrđuje i to što je došlo do pada i pratioca i lajkova, a veliki kasting direktori sve ga ređe zovu na audicije, jer iako ga i dalje krasi izgled, smatraju da je lakše naći novog lepotana, i od njega napraviti zvezdu, nego angažovati Levija kog prati užasna reputacija.

Vilijamu Leviju optužbe za silovanje su uticale na karijeru.
Shutterstock 

Kako se piše, jedina nada je da se baci na produkciju, ali je i to diskutabilno jer mnogo glumica ne želi da radi sa njim. Zapravo, od momenta kada se saznalo za razvod, mnogi su bili presrećni zbog odluke, a pogotovo zbog Gutjerezove.

"Ona je sjajna žena i majka i zaslužuje nekog ko će je poštovati. Nastavi dalje, nemoj da te on koči", poručili su joj kolege glumci.

Optužba za silovanje uticala na karijeru

Upravo se za ovo tvrdi da je kap koja je prelila čašu u njegovom braku ali mu u neku ruku zapečatila karijeru. Protiv njega je pre izvesnog vremena podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kak je lagala o tome koliko godina ima.

Nakon toga, producenti serija i filmova navodno mu nude samo uloge negativaca, jer ga "već mrze", a bilo šta drugo, uticalo bi na popularnost ostvarenja. Da li u navodima ima istine i da li je Levijevoj karijeri zaista došao kraj, ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!