Dženifer Lopez rekla je "da" po drugi put svom starom/novom dečku Benu Afleku. Ovo je šesti put da je zaprošena, a ostaje da vidimo da li će nekadašnji (slobodno možemo reći i današnji) "it" par ovog puta zaista doći do oltara.

Latino diva sada na domalom prstu nosi ogroman zeleni dijamant, a evo kakvo je sve vereničko prstenje imala do sada.

1. Ođani Noa

Dženifer Lopez svojevremeno je bila udata za konobara Ođanija Nou, a brak nije imao happy end. Naprotiv. On čak godinama pokušava izbaci neke intimne snimke koji su nastali tokom braka, ali bezuspešno. Prsten koji je svojevremeno izabrao bio je vredan 100,000 dolara i upitanju je dijamant sečen u obliku kruške.

Ođani Noa svojevremeno je verio Džej Lo.
Shutterstock 

2. Kris Džad

Kris Džad ju je zaprosio i sa njim je ostala u braku dve godine. Iako se nikad nije tačno saznala vrednost prstena, spominjalo se 6 cifara, te je jasno da se njen tadašnji verenik dobro "isprsio" za pevačicu.

3. Ben Aflek

Upoznali su se na snimanju filma i ljubav je planula. 2002. ju je zaprosio, međutim, uprkos jakim emocijama, njihova veza je pukla veoma brzo, najviše zbog pritiska javnosti, a prsten kojim ju je Ben zaprosio tada vredi 2.5 miliona dolara.

4. Mark Entoni

Sreću je nakon raskida sa Benom našla sa latino pevačem Markom Entonijem sa kojim je dobila blizance Eme i Maksa. Njen bivši izabrao je prsten sa retkim kamenom. U pitanju je plavi dijamant od 8.5 karata, vredan 4 miliona dolara. 

5. Aleks Rodrigez

Dženifer je trebalo da se za nekadašnju bejzbol legendu uda 2020. godine, ali je pandemija poremetila njihove planove. Srećom, jer je malo nakon toga Dženifer nastavila ljubav sa nekadašnjim dečkom Benom. Inače, i Aleks se, kao i njegovi predhodnici "otvorio" za prsten, te je za emerald cut dijamant koji je između 10 i 15 karata izdvojio "samo" tri miliona dolara.

6. Ben Aflek

I na kraju, ponovo Ben! njih dvoje su dokaz da stara ljubav zaborava nema, a Ben je ovog puta znao da mora da popne igru na novi nivo. Nakon pink dijamanta kojim ju je zaprosio prvi put, sada je izabrao zeleni, a za to je imao bitan razlog. Naime, pop zvezda je u svom newsletteru rekla da je "zelena njena srećna boja".

"Shvatila sam da su mi se uvek dešavale prelepe stvari kada sam nosila zeleno", rekla je Džej Lo, a Ben je za nju izabrao zeleni dijamant za koji se još uvek ne zna vrednost.

Inače, Dženifer je sve to objavila u videu na svom profilu i ne skrivajući radost podelila najlepše vesti.

S obzirom da su sada stariji i ozbiljniji, te imaju daleko više životnog iskustva, nije isključeno da će ovaj par zaista doći do oltara ovaj put, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!