Od samog početka karijere Hejli Biber je bila na udaru kritika. Nekada uspešna balerina koja je zbog povrede prestala da se bavi plesom, našla je utehu u modelingu, a danas je ne samo uspešan model, već i jedna od vodećih trendseterki, s obzirom da njene look-ove često kopiraju čak i brojni stilisti drugih zvezda.

Međutim, činilo se kao da sve to ponovo nije dovoljno dobro da bi ubedila javnost da je zaista "na visini zadatka". Pored svega toga, neretko je bila tema medija i zbog odnosa sa suprugom Džastinom Biberom, a mnogi su ih nebrojeno puta razdvajali, razvodili, mirili... čak i kada za to nisu davali "materijala". Hejli je pre nekoliko meseci prvi put progovorila o problemima u braku, a iako su ih uspešno prebrodili, činilo se da je ova godina donela nove probleme za lepu manekenku koja je nedavno završila u bolnici zbog simtoma nalik moždanom udaru.

Hejli i Džastin Biber imali su problema u braku.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Srećom, čini se da se Hejli potpuno oporavila, te je nedavno blistala na dodeli Gremija, međutim, sada je sve iznenadila odlukom da se povlači iz modelinga, odnosno, da više neće raditi revije.

Hejli i Džastin Biber blistali su na dodeli nagrada.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

U intervjuu za "Allure" u kom je, izmeđuostalog, najavila i pokretanje kozmetičke linije koja će biti dostupna svima, osvrnula se i na negativnu stranu slave, ali i na iskustvo sa jednim kasting direktorom velikog brenda.

"On je bio veoma veliko ime. Rekao je mom agentu nešto što mi je jednostavno uništilo samopouzdanje kada se radi o hodanju po pisti", rekla je Hejli.

"Ne želim da se osećam loše zbog toga jer se danas osećam prilično dobro zbog drugih poslova koje radim. Pa zašto bih sebe postavljala u poziciju u kojoj se osećam malo?", dodala je. Ona nije želela da otkrije ime kasting direktora koji ju je ponizio, niti šta joj je tačno rekao, ali se mesecima priča po mrežama da ju je taj komentar ponizio i kao ženu, i kao manekenku. Te da ju je uporedio sa životinjom i gotovo je nazvao "razočaranjem za manekenski posao".

Hejli biber otkrila je zašto ne radi revije.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hejli se još 2019. godine našalila na račun svog hoda za brend "Zadig & Voltaire".

"Ono što znam je da vaša ruka zaista nikada ne bi trebalo da leti ovako visoko kada hodate pisti. Zato to nije, i nikada više neće biti moja stvar", napisala je pored svoje fotografije i nagovestivši još tada da odustaje od revija.

Hejli se još 2019. godine našalila na račun svog hoda za brend "Zadig & Voltaire".
printscreen/instagram 

Inače, Hejli je u intervjuu rekla i da su je za njen brend kozmetike "Rhode Beauty" inspirisali drugi stručnjaci iz te oblasti, te se savetovala ne samo sa Kim Kardašijan, frizerkom poznatih Džen Atkin, dermatologom Hajramom i estetičarkom Šarlot Palermino, koji su mnogo pre nje osnovali svoje kozmetičke brendove.

"Ok, pa, Kim je to uradila na taj način. Džen Atkin je to uradila na ovaj način. A onda kada uzmete sve informacije, počinjete da pronalazite način koji vam odgovara", rekla je Hejli koja je oduševila fotografijama u okviru intervjua i koja poslednjih meseci radi samo fotografisanja za proizvode, dok je samom manekenstvu kakvim se bave njene prijateljice Kendal Džener i Bela Hadid rekla zbogom.

Vasquez-Max Lopes-Lalo-AZ Wagner / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Hejli Biber u najzapaženijim kežual izdanjima u 2021. godini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!