Pevačica je doputovala 5. aprila u Izrael zajedno sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.

Veliki koncert "Israel Calling" održava se neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije koja će održati u Italiji u maju. Da je Konstrakta svojom numerom "In corpore sano" oduševila Srbiju, region, ali i ceo svet govori i nastup u Izraelu.

Ovogodišnja predstavnica naše zemlje na Evroviziji se na sceni pojavila u crvenoj haljini i peškirima u ruci, ali bez stanista koji su na Beoviziji stajali oko nje.

Konstrakta na nastupu u Izraelu oduševila publiku.
youtube printscreen 

Još uvek nije poznato da li će takav kostim i scenografija biti i na velikoj sceni Evrovizije u Italiji, ali se ne sumnja da će biti vrlo upečatljiva u očima gledalaca.

Konstrakta promenila belu haljinu sa crvenom.
Instagram 

Dobro je poznato da stranci uveliko komentarišu stihove naše umetnice, a reagovali su i popularni inostrani jutjuberi. Da se pesma "In corpore sano" dopala i publici u Izraelu jasno govori njihovo priključivanje u performan Ane Đurić, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Inače, domaćini su na sinoćnjem takmičenju pitali Anu Đurić Konstraktu sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima- odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili, a kako je izgledao njen nastup na izboru za Pesmu Evrovizije pogledajte u nastavku:

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija