Od pomirenja Dženifer Lopez i Ben Afleka koje je šokiralo javnost, slavni par ne prestaje na intrigira javnost. Postalo im je gotovo nemoguće da se kreću slobodno, bez dežurnih paparaca. Pored toga, svaki njihov korak se analiza do najsitnijih detalja, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, u javnosti su se javile spekulacije da su se Ben i Dženifer ponovo verili, a sve zbog novih fotografija koje su izazvale čvrstu sumnju.

Džej Lo i njena ćerka Ema bile su u ponedeljak u šopingu nameštaja.
Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Džej Lo i njena ćerka Ema bile su u ponedeljak u šopingu nameštaja, verovatno radi opremanja novog doma vrednog 55 miliona dolara. Tom prilikom, prvo što je mnogima zapalo za oči jeste da pop diva nosi dijamantski prsten na vereničkom prstu.

Ova vest iznanadila je javnost i uprkos tome što je slavni glumac nedavno razgledao vereničko prstenje.

Iako se činilo da su na samom početku imali problema u vezi, izgleda da danas ljubav između poznatog para cveta.
Par je često viđen zajedno kako u romantičnim šetnjama, tako i u porodičnoj atmosferi, upoznali su decu, odlaze na izlete, šetaju crvenim tepihom i ne kriju da su srećni.

izgleda da danas ljubav između poznatog para cveta.
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džej Lo nedavno je dala intervju u kom je iskreno pričala o svom uživanju u ljubavi s Aflekom.


- Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude - zaključila je Dženifer.

Podsetimo se da je Ben prvi put verio Dženifer još davne 2002. godine i to vereničkim prstenom koji je danas procenjen na oko 12 miliona dolara. Prsten ukrašen ružičastim dijamantom od 6,1 karata i koštao je 1,2 miliona dolara u to vreme, a ispostavilo se da je to dobra investicija - jer je vrednost dijamanta u toj boji porasla za 10 puta.

Ben je prvi put verio Dženifer još davne 2002. godine i to vereničkim prstenom koji je danas procenjen na oko 12 miliona dolara.
Profimedia 

Još uvek javnosti nije poznato da li Dženifer i dan danas čuva stari prsten, ali njen bivši portparol Rob Šuter veruje da ga nikada nije vratila Afleku.

Podsetimo, Džej Lo je do sada dobila čak pet vereničkih prstena, a sa svakim novim partnerom njihova cena je rasla.

Da li će u narednim danima osvanuti još neka fotografija Džej Lo sa prstenom ili će par potvrditi sumnje javnosti, ostaje nam da vidimo, a kako izgleda prsten za koji se sumnja da je verenički pogledajte u galeriji:

Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez ponela je prsten za koji mnogi sumnjaju da je verenički.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!