Koliko god mislili da smo o nekadašnjem vlasniku Plejboja - Hju Hefneru čuli sve, te da ništa novo ne može da nas iznenadi, još jedna žena je istupila u javnost sa novim optužbama.

Šokantne izjave nekadašnjih zečica o čuvenom Hju Hefneru ne prestaju da iznenađuju svet.

Nizu optužbi na račun Hju Hefnera pridružila se još jedna žena, Endri Haski, koja ga optužuje za silovanje, navodeći da ju je pokojni šef Plejboja izmanipulisao kako bi je odveo u svoju spavaću sobu da pregledaju njene fotografije, a ustvari ju je silovao.

Endri Haski je u poslednjem intervjuu objasnila da se upustila u Plejboj kako bi ispunila svoje manekenske snove, šaljući svoje fotografije timu kada je imala samo 18 godina.

Šokantne izjave nekadašnjih zečica o čuvenom Hju Hefneru ne prestaju da iznenađuju svet.
Shutterstock 

Iako se Endri Haski na probnim snimanjima Plejboja 1994. u Los Anđelesu u početku se osećala sigurno pored Hefnera, nakon što ju je posle prvog dana pozvao u svoju spavaću sobu, navodno da razgovaraju o fotografijama, i silovao je, sve se promenilo, piše Dejli mejl.

"U to je vreme bio je u braku s Kimberi Konrad. Pročitala sam u jednom članku da je imao mnogo žena, ali je kroz svoje brakove uvek bio veran", prisetila se Endri.

Ali, Konrad nije bila tamo kad je Haski došla, a traumatični događaj koji se dogodio u Hefnerovoj spavaćoj sobi je opisala detaljno.

"Sedela sam na dnu stepenica i odlučivala da li treba da odem gore ili ne. Ali, onda sam pomislila, živiš samo jednom. Ovo je moja prilika. Ovo je moja prilika da uspostavim veze i izađem tamo i izgradim svoju karijeru. Nisam mislila da će se nešto desiti. Hefner mi je pokazao moje slike. Bile su kod vrata. Odmah me otpratio do kreveta, a ja sam sela. Bio je desno od mene, i izvukao je džoint koji je zapalio. Ja sam odjednom izgubila moć govora. Onda je spustio pantalone i… Smrzla sam se. Popeo se na mene, a ja sam se samo ukočila", prisetila se nekadašnja Plejboj zečica.

Na pitanje da li je Hju Hefner s njom imao polni odnos bez njenog pristanka, Haski je odgovorila potvrdno.

"Da, jeste. Nisam ništa rekla. Nisam mu dala dopuštenje. Šta je trebalo da uradim? Da sam rekla ne, da li bi stao? Ne znam. Ležala sam tamo i kad je završio, otpratio me je do kuće za goste. Nisam znala šta da mislim te noći. Samo sam plakala. Sledeći dan sam imala snimanje, ali nisam mogla da se pomaknem. Nisam ustala iz kreveta. Nisam otišla", rekla je.

Endri Haski je silovao kralj Plejboja Hju Hefner.
Printscreen instagram 

Haski nikome nije rekla šta se dogodilo.

"Nisam znala šta da mislim. Bila sam prestrašena. Mislila sam da ću upasti u probleme - to je njegova kuća, njegova moć, njegovo preduzeće, pa moram samo da začepim usta i odem kući. Ali jesam. A onda sam dobila pismo poštom. Bilo je to pismo o otkazu", rekla je. Njene fotografije na kraju se nikada nisu pojavile u časopisu.

Kasnije ju je, kako je rekla, nazvala Hefnerova supruga Konrad i rekla da je čula da je Haski bila u njegovoj spavaćoj sobi i pitala je da li je otišla "samovoljno" ili ju "je pozvao''.

Nizu optužbi na račun Hju Hefnera pridružila se i Endri Haski.
BEBERT BRUNO / Sipa Press / Profimedia 

"Naravno da me pozvao, ali ja joj to nisam rekla. Nisam htela da ga uvlačim u nevolje. To je tako ludo. Nije ga bilo briga ni za mene ni za ono što mi se dogodilo, a ja sam ga štitila", rekla je Endri i priznala da nakon ovog događaja više nikada nije videla Hefnera.

Zasluge da istupi u javnost sa svojom pričom o Hefneru pripisala je Sondri Teodor, Hefnerovoj devojci u periodu od 1976. do 1981, koja takođe pored nekoliko žena učestvuje u dokumentarcu o životu u Plejboj kući.

Zasluge da istupi u javnost sa svojom pričom o Hefneru pripisala je Sondri Teodor, Hefnerovoj devojci.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Endri je poslednja u nizu žena koja je priznala da je na svojoj koži osetila Hefnerovo zlostavljanje, a priču o analnom silovanju prijateljice Doroti Straten potvrdio je i Hefnerov sobar - Stefan Tetenbaum.

Ispovest Pidžej Masten, nekadašnje glavne zečice samo je potpuno je zgrozila svet. Ona je bila prisiljena da ćuti o jezivom zlostavljanju koje se odigralo unutar vile, a sada je prvi put rešila da progovori o svemu. 

Endri je poslednja u nizu žena koje su na svojoj koži osetile Hefnerovo zlostavljanje.
Printscreen instagram 

Tvrdila je da su bile zatvorene u odvojenim sobama u Kornelijusovoj kući, vezane i sve vreme sodomizirane.

- Tamo je bilo i drvenih predmeta kojim su zlostavljane, silovane su štapovima, a sestre su mogle da čuju dok je ona druga bila maltretirana. Bilo je užasno, užasno...- govorila je zečica.

Holi Medison je bila poznata kao jedna od omiljenih zečica nekadašnjeg "kralja" Plejboj vile, koja je imala stroga pravila.  Bivša Plejbojeva zečica bila je vrlo otvorena o svom vremenu s Hefnerom u vili, a detaljno je opisala prvu noć koju je provela s njim.

Holi Medison je bila poznata kao jedna od omiljenih zečica nekadašnjeg "kralja" Plejboj vile.
Splash News / Splash / Profimedia 

"Bila sam potrošena", nastavila je, "On je doslovno ušao u mene. Nakon što se to dogodilo, bila sam samo užasnuta i posramljena i to je na mene imalo mnogo više emocionalnog uticaja nego što sam mislila", istakla je u svojoj ispovesti.

Podsetimo, u dokumentarcu "Tajne Plejboja" brojne zečice su progovorile o jezivim iskustvima koje su preživele u Plejboj vili. Često su živele u nehigijenskim uslovima, drogirane, silovane, a za sve što bi poželele da urade na svoju ruku surovo su kažnjavane.

Hefner je čak optužen i da je ubio jednu zečicu, ali tvrdnje nikad nisu dokazane. Bilo kako bilo, iako se mislilo da su se do sada saznale sve tajne nekadašnjeg vlasnika Plejboja, izgleda da ćemo one najprljavije saznati tek u budućnosti.

Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Isplivale jezive tajne osnivača Playboya

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!