Od samog početka karijere Anastasija Ražnatović nizala je hit za hitom, a da je nova zvezda rođena potvrdili su i njeni prvi nastupi koji su bili više nego posećeni.

Međutim, iako joj na poslovnom planu cvetaju ruže, početak godine obeležio je raskid dugogodišnje veze sa biznismenom Đorđem Kuljićem sa kojim je, izmeđuostalog, nekoliko meseci pre toga i otpočela zajednički život.

Nažalost, iako su im mnogi prognozirali "svadbena zvona", došlo je do prekida ljubavi, a Anastasija je sada prvi put prokomentarisala svoj raskid, ali se i osvrnula na poslovne planove.

Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija.

Anastasija Ražnatović je dodala i da je nekadašnji partner nikada nije povredio ili razočarao.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Pevačica je dodala i da je nekadašnji partner nikada nije povredio ili razočarao.

Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu- istakla je Anastasija za "Stori".

Kada je reč o poslovnim uspesima, Anastasija se osvrnula i na nastupe, kao i na zdravstvenu situaciju zbog koje je morala da otkaže svirku.

Samostalnost datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklame, a kasnije su se kampanje nadovezivale jedna na drugu. Što se tiče nastupa, konačno radim ono što volim i želim druženja sa publikom. Volela bih da se sve to nije izdešavalo, ali događa se i najiskusnijima. Hvala Bogu, dobro sam, nije bilo ništa ozbiljnije, jednostavno sam bila preumorna. Od uzbuđenja i putovanja ceo dan nisam stigla da jedem ništa, a pored svega toga imam naporne treninge i dinamičan život, pa se sve odrazilo na moje zdravlje, nažalost u baš lošem trenutku – rekla je Anastasija.

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija

Kako je odrastala sa, kako kaže dve jake žene, to je nesumnjivo uticalo na nju kao osobu.

- Vrlo sam srećna što sam tokom odrastanja imala dve jake ženske figure, koje su mi pokazivale put i učile da uz njih budem hrabra. Prenele su mi taj snažan duh i nadam se da ću to preneti na svoju ćerku – istakla je Anastasija i dodala da joj otac uvek nedostaje.

Anastasija Ražnatović otkrila je da joj otac veoma nedostaje.
ATA Images/Antonio Ahel 

Tu vrstu nedostajanja ne određuje posebna situacija, to uvek negde tinja u vama. Makar u mom slučaju. Uvek je prisutno u meni to da mi otac fali, ali isto tako sam naučila da to prihvatim i da živim svoj život, tako da ako me on gleda bude ponosan.

Anastasija Ražnatović otkrila je kako je zaradila prvi honorar.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!