Anastasija Ražnatovićveoma vodi računa o svom izgledu, redovno trenira i zdravo se hrani. Gotovo svaka njena fotografija na Instagramu redovno sakupi preko 50.000 lajkova, a mlada pevačica nekoliko puta se našla i na naslovnim stranama raznih modnih časopisa.

Anastasija je zaštitno lice nekoliko poznatih brendova, a do sada se nekoliko puta oprobala u ulozi modela.

Pevačica je manekenske građe i visine, ali u poslednje vreme, kako njeni pratioci na Instagramu komentarišu, čini se da se Anastasija malo ugojila, posebno u predelu stomaka, što ova fotografija jasno i prikazuje:

Anastasija Ražnatović-trudna-trudnoća-dečko-kilaža
Print Screen/Instagram 

Mnogi su nakon ove fotografije, izašle na Insta storiju, pomislili da je pevačica možda u blagoslovenom stanju, ali ona se za sada po tom pitanju nije oglašavala.

Podsetimo, Anastasija je kao tinejdžerka imala problema sa kilažom, sa kojima se uspešno izborila.

"U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me je držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - ispričala je Anastasija u jednom intervjuu od pre dve godine.