Popularna američka glumica Megan Foks podelila je na Instagram uz nekoliko fotografija na kojima je pozirala u mini suknji i topu, a opisom je zaintrigirala mnoge pratioce.

"SpaceX stjuardesa. Još samo osam meseci i šest dana do vašeg odredišta", napisala je Megan u opisu slike, nakon čega su se njeni pratioci zapitali da li je ovom porukom želela da  poruči da je trudna.

"Jesi li trudna?", "Megan je trudna", "Da li si ovim želela da nam otkriješ nešto više", samo su neka od pitanja, na koja Megan nije želala da da odgovor, već ostala misterizna.

Podsetimo, glumica i muzičar Mašin Gan Keli u januaru su krunisali svoju ljubav veridbom, i to po malo bizarnom po mišljenju mnogih, jer nakon što je Mašan zaprosio Megan i stavio joj na prst prsten koji je sam dizajnirao, oni su, popili krv jedno drugome! Bar tako tvrdi glumica.

megan i mašin verili su se početkom godine u januaru
Print Screen / Instagram 

Megan Foks se 2020. razvela od glumica Brajana Ostina Grina, sa kojim je bila 10 godina u braku, a ostali su u sjajnim odnosima, pre svega zbog njihove dece.

brajan i megan bili su zajedno 10 godina
Shutterstock 

Brajan i Megan su se za vreme pandemije korona virusa rastali nakon 10 godina braka, u braku su dobili troje dece, dok Grin takođe ima 20-godišnjeg sina Kasijusa sa koleginicom iz serije "Beverly Hills 90210" Vanesom Marsil (52). Mesec dana nakon razvoda Megan je uplovila u Vezu sa Mašinom.

Ona je bila i zvezda njegovog novog muzičkog spota za pesmu "Bloody Valentine" gde su se i upoznali.

Brajan je krenuo dalje nakon kraha braka s Megan, te je otpočeo vezi s Šarnom Bugers, plesačicom iz popularnog šou-a "Dancing With the Stars". Par je viđen u januaru prošle godine, a Šarna često objavljuje jihove zajedničke fotografije na Instagram.

spekuliše se da je megan trudna s mašinom
Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Mašin čije je pravo ime Kolson Bejker nakon što je počeo da se zabavlja s Megan, počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje. On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake, rekao je i dodao:

mašin u megan svojim ponašanjem privlače veliku pažnju medija
printscreen/instagram 

- Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna. U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško. Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga došao do te mere da se plašio da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu. Ističe da mu je velika motivacija Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Mašin inače ima i ćerku Kejsi Kolson Bejker (13), koja mu je kako kaže "istinsko svetlo u životu i najbolji prijatelj".

mašin sa ćerkom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!