Georgina Rodrigez i njen dečko, proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo sitno broje do njenog drugog porođaja. Par već ima zajedničku ćerku, dok je tri deteta dobio uz pomoć surogat majke, a sada će njihova porodica biti bogatija za dva člana s obzirom da Georgina nosi blizance.


Danas može da se pohvali titulom influenserke, a poznato je da objve na Instagramu debelo naplaćuje. Cifra ide i preko 8.000 evra po pisanju stanih medija, a dokumentarac koji se nedavno prikazivao na Netfliksu pokazao je brojne aspekte njenog života u luksuzu i bogatstvu. Doduše, mnogi smatraju da se samo "bogato udala" iako fudbaler nikako da je veri, a te priče potvrđuju i njeni bližnji koji su izjavili da se Georgina retko javlja svojoj porodici, te da je zaboravila sve one koji su joj pomogli.

Georgina Rodrigez uskoro će ponovo postati majka.
Petter Arvidson / Zuma Press / Profimedia 

Jedan od aspekata koji je posebno mnogima "parao" uši bio je i džeparac od "samo" 100.000 dolara. Zato i ne čudi što se na mrežama često moglo videti pitanje za šta ona tačno dobija taj novac ako se uzme u obzir da joj je Ronaldo sve obezbedio, uključujući i šansu da zaradi zahvaljujući Instagramu.

Georgina Rodrigez ne propušta priliku da se hvali luksuzom.
Instagram 

Kako su izvori bliski paru navodno rekli, Georgina se veoma ponosila činjenicom da se "kupa u novcu", međutim, istina je potpuno drugačija.Naime, po pisanju Marca magazina, tih 100.000 dolara zapravo su najviše namenjeni za decu, počev od hrane, odeće, potrepština, igračaka i sličnog, a poznato je da je fudbaler veoma osetljiv kada su oni u pitanju.

Georgini Ronaldo plaća za brigu o deci.
printscreen/instagram 

Doduše, Georgina je bukvalno poput majke i njegovoj deci koju je dobio uz pomoć surogata, ali, po rečima izvora, novac koji dobija prvo ide za dečije potrebe, pa tek, ako nešto pretekne, ona može da iskoristi. Ipak, daleko od toga da joj išta nedostaje.

Naravno, komentari na ovu informaciju nisu izostali.

"Jesi mu ti devojka ili bebisiterka", "Hvalila se parama, a zapravo to i nije njeno, nego za decu", "Teško da Georgini išta fali, ali je ipak bedno što se diči onim što nije njeno", "Da li je moguće da prisvaja novac koji je za decu? Mislim, nije da im išta fali, ali svejedno", delić je koji se mogao pročitati na mrežama.

Bilo kako bilo, Georgina se nakon kritika nije oglašavala, kao ni do sada, a koliko se promenila od vremena kada nije ni sanjala da će biti Ronaldova devojka pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!